• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjov omiljeni vojnik je stigao u Rim - Roma predstavila Nemanju Matića: Portugalac treći put doveo srpskog fudbalera

Autor Haris Krhalić

Završen je prvi ljetnji posao za romu i Žozea Murinja, predstavljen je Nemanja Matić.

 Nemanja Matić stigao u Rim Izvor: Twitter/OfficialASRoma/printscreen

Zvanično je, Nemanja Matić je prvo ljetnje pojačanje Žozea Murinja u Romi. Portuglaski trener je treći put u karijeri doveo srpskog fudbalera, jednog od svojih najodanijih vojnika i zajedno će pokušati da naprave veliki rezultat u Rimu naredne sezone.

Nakon Čelsija i Mančester junajteda, Murinjo je Matića angažovao i kao trener Rome, a ciljevi su opet slični kao u prva dva mandata. Nemanja treba da donese stabilnost na sredini terena, a tim da se uključi u borbu za trofeje narednih sezona.

Nemanja Matić je već predstavljen na zvaničnim stranicama kluba, a u Italiji će ponovo nositi broj 21 koji mu je obilježio veći dio karijere. Ugovor sa "vučicom" potpisan je na godinu dana uz mogućnost produžetka za još jednu sezonu, a osvajač premijernog izdanja Konferencijske lige vidi u srpskom veznom fudbaleru idealno rešenje za probleme na centru terena.

Poznato je da iskusnim fudbalerima prija nešto sporiji ritam mečeva u Italiji, pa bi ovaj potez mogao da produži Matićevu karijeru za još nekoliko sezona. Takođe, njegovo ogromno iskustvo biće od velike koristi Romi, koja naredne sezone želi da odigra mnogo bolje u prvenstvu i završi bliže vrhu.

Tokom bogate karijere Nemanja Matić je nastupao za Kolubaru, Košice, Čelsi, Vitese, Benfiku, ponovo Čelsi i Mančester junajted.

Pogledajte Matića u novom dresu:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC