• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina predstavila pojačanja! U Novi Sad stiglo pet igrača i svi su ofanzivci!

Autor Haris Krhalić

Zanimljiv prelazni rok za Vojvodinu, koja za sada pojača samo napadačku liniju tima.

 Vojvodina predstavila nova pojačanja Izvor: MN PRESS

Vojvodina je tokom ljeta dobila novog predsjednika i novog trenera, a ciljevi za narednu sezonu mnogo su veći od onih iz prethodne. U skladu sa tim, na stadion "Karađorđe" stižu pojačanja, a "Stara dama" srpskog fudbala već ih je predstavila pet!

Danas su novosadski crveno-bijeli predstavili još dva pojačanja, a zanimljivo je da su svi igrači stigli u ovom prelaznom roku ofanzivci! Novi fudbaleri Vojvodine postali su Nemanja Nikolić koji stiže iz Spartaka i Uroš Nikolić koji je posljednji klub imao u Izraelu.

Zanimljivo, obojica su tokom karijere nosili dres Partizana, pa je to pored prezimena još jedna stvar koja im je zajednička.

Uroš Nikolić je svojevremeno bio omladinac crno-bijelih i klub je napustio sa 19 godina. Karijeru je dalje gradio u Videotonu i Puškaš akademiji, kratko je nosio dres Jagodine, a zatim nastupao za Dinamo Misk i Makabi Tel Aviv. Od oktobra prethodne godine bio je bez kluba, a u Novom Sadu će pokušati da se vrati u formu.

Srpskoj fudbalskoj javnosti mnogo je poznatiji Nemanja "Taki" Nikolić, koji drugi put oblači dres Voše. Korpulentni napadač je tokom karijere igrao u Crnoj Gori, Rusiji, Kazahstanu i Saudijskoj Arabiji, a u Srbiji je nosio dres Spartaka, Partizana i Vojvodine.

Sa njima dvojicom u ofanzivnom dijelu tima, Milan Rastavac će imati mnogo više opcija za kombinovanje. Očekuje se da Vojvodina zaigra napadačku u narednoj sezoni, a to pokazuju i pojačanja koja su već stigla u klub.

Prvo je potpisan novi ugovor sa Milanom Vidakovim, najboljim strijelcem Prve lige Srbije u prethodnoj sezoni, zatim je došao ofanzivni vezni Radomir Milosavljević, a kao "kapitalac" predstavljen je Iv Baraj, Senegalac koji je svojevremeno igrao za Parmu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC