• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično - Jokanović u Rusiji! Dva puta osvojio duplu krunu sa Partizanom, uveo Fulam u elitu - Dinamo je novi izazov!

Autor Dragan Šutvić

Slaviša Jokanović novi je trener Dinama iz Moskve.

 slaviša jokanović novi trener dinama  Izvor: Profimedia/Simon Bellis / Sportimage

Slaviša Jokanović novi je trener moskovskog Dinama, o čemu je već bilo priče prije desetak dana!

Osvajač dvostruke duple krune sa Partizanom i strateg koji je 2018. godine kroz doigravanje uveo Fulam u Premijer ligu dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Rusima, uz mogućnost produženja ugovora na još dvije godine, što je klauzula koja će se automatski aktivirati ukoliko Jokanović sa Dinamom ostvari zacrtane ciljeve.

Možda će vas zanimati

"Oduševljeni smo što možemo da kažemo da je Slaviša Jokanović novi trener našeg kluba. Pred nama je mnogo teškog, ali i zanimljivog posla, a nadamo se da će biti i uspješan. Sve zadatke ćemo zajedno rješavati, pomagaćemo jedni drugima u svemu. Veoma je važno da Slaviša kao trener dijeli sve principe kojima teži i naš klub, a to su disciplina, odgovornost, fokus na ostvarivanju rezultata i posvećenost. Menadžment kluba će stručnom štabu omogućiti najbolje moguće uslove za sprovođenje svega što je planirano, a nadamo da će i navijači novom treneru dati punu podršku", prenio je sajt kluba riječi generalnog direktora Pavela Pivovarova.

Riječi hvale za Jokanovića ima i Željko Buvač, koji obavlja funkciju sportskog direktora.

"Zahvaljujući svom iskustvu i znanju, Slaviša će napraviti dodatni iskorak u razvoju Dinama. Nastojimo da ekipa igra što bolje i da svaki fudbaler dodatno napreduje na invididualnom planu. U ovom trenutku, imamo dobru bazu, oko 80 posto igrača crpimo iz naših potencijala. Nadamo se da će Slaviša i njegov stručni štab, koji gaje napadački stil igre, dati igri Dinama novu dimenziju", rekao je nekadašnji pomoćnik Jirgena Klopa na klupi Majnca, Borusije Dortmund i Liverpula

U Evropi je Jokanović još komandovao igačima Levskog, Erkulesa, Votforda, Makabija iz Tel Aviva i Šefild junajteda, dok je van granica Starog kontinenta komandovao igračima Muangtonga (Tajland) i Al Garafe (Saudijska Arabija).

Kao igrač, branio je boje Vojvodine, Partizana, Ovijeda, Tenerifea, Deportiva, Čelsija i Mursije. U dresu reprezentacije Savezne Republike Jugoslavije odigrao je 64 utakmice i postigao deset golova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC