• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija ima selektora za velika djela: Bivši igrač Vojvodine i Zvezde dobio novi ugovor od FSS!

Autor Dragan Šutvić

Mladi fudbaleri Srbije ostaju pod kontrolom Radovana Krivokapića, bivšeg igrača Vojvodine i Zvezde.

 radovan krivokapić ostaje selektor kadetske reprezentacije srbije  Izvor: MN PRESS

Mandat Radovana Krivokapića na klupi reprezentacije Srbije do 17 godina donio je sjajan rezultat na Evropskom prvenstvu, pa ne čudi što je FSS odlučio da ponudi produžetak saradnje nekadašnjem fudbaleru Vojvodine i Crvene zvezde. Krivokapić je pristao na ponudu, pa će na čelu ove generacije ostati i narednih godina.

Krivokapić će nastaviti da radi sa generacijom igrača rođenih 2005. godine i njih naredne jeseni očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Možda će vas zanimati

Podsjećamo, novi ugovor za Radovana Krivokapića došao je nakon najvećeg uspjeha u istoriji srpske U17 reprezentacije. Na nedavno održanom Evropskom prvenstvu reprezentativci Srbije su igrali polufinale i zvanično završili na 3. poziciji. Prošli su kroz grupnu fazu u kojoj su rivali bili Španija, Belgija i Turska, zatim eliminisali Dansku, a u polufinalu ispali od Holandije nakon lošijeg izvođenja penala.

Tih dana su navijači srpskog tima mogli na terenu da vide veoma talentovanu generaciju, ekipu koja se nikada ne predaje i tim u kojem je nevjerovatna količina drugarstva. Snažan kolektiv dao je i jednog od najboljih pojedinaca turnira pa je Jovan Milošević turnir završio kao najbolji strijelac!

Impresivan rezultat ubijedio je čelnike saveza da Krivokapiću ponude novi ugovor. On je na mjesto selektora stigao na preporuku Stevana Stojanovića, a tokom dvogodišnjeg mandata je imao veliku podršku u vidu Nikole Lazetića i Igora Matića, najbližih saradnika u FSS i ljudi koji brinu o mlađim kategorijama. Po mišljenju svakog od njih - selektor Krivokapić je "čovjek za velika djela".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC