• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović nije trener koji se zadovoljava "minimalcem": Nisam htio da Borac brani 1:0

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Borac je slavio nad B36 Toršavnom (2:0) pogocima debitanata Benjamina Tatara i Nedeljka Piščevića i stekao solidnu prednost pred revanš za sedam dana u Farskim Ostrvima.

 Borac - Toršavn 2:0, press Nenad Lalatović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Na konferenciji za štampu u Modriči, Nenad Lalatović je manje-više ponovio prvu izjavu nakon pobjede protiv Farana, ali i istakao nekoliko važnih činjenica.

"Ono što je jako bitno da smo mi zajedno tek 20-ak dana, da imamo mnogo novih igrača i stručni štab , a uspjeli smo da pobijeimo jedan snažan tim bez primljenog gola. Ovo je samo prvo poluvrijeme, 2:0 je najgori rezultat, i dalje su šanse 50:50, neću dozvoliti nijedne sekunde mojim igračima da se opuste jer je ovo samo prvo poluvrijeme. Čeka nas mnogo teža utakmica. Moji igrači su izgarali svih 90 minuta i ispunili sve ono što sam od njih tražio. To je stvarno sjajno, ali nema opuštanja", rekao je Lalatović novinarima na stadionu "Dr Milan Jelić".

Srpski stručnjak je otkrio i neke sitnice s kojima nije bio zadovoljan.

"Trebali smo možda više da koristimo polukontre i kontre, da budemo brži, ali ipak nam je bila prva utakmica. Možda je mogao da bude i brži teren, bio je dosta suv, ali to je to u ovom trenutku. Generalno sam zadovoljan, napravljena je dobra grupa igrača, a kako vrijeme bude odmicalo Borac će biti sve bolji i bolji".

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Lalatović u Toršavnu za sedam dana očekuje mnogo ofanzivniju igru Farana.

"Oni će morati da se otvore u revanšu i to će nama ostaviti prostora da brži igrači naprave kontru iza njihovih leđa. Ako postignemo gol na vrijeme, možda sebi olakšamo posao u revanšu".

Drugi pogodak Borca pao je zbog njegovih dobrih izmjena - izveo je jednog igrača sredine terena, a uveo drugog napadača (Momčilo Mrkaić), takođe je uveo i ofanzivnog kapitena Aleksandra Subića, koji je bio i asistent.

"Ja nisam trener koji se brani. Nisam htio da čuvam rezultat od 1:0 Izvadio sam Melega, ubacio drugog špica, zamijenio još ofanzivnijeg beka i Bog nas je pogledao. Dali smo drugi gol, a mogli i treći. Želio sam ubjedljiviju pobjedu", podvukao je Lalatović.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC