• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Otišao sam iz Zvezde, neka kupi drugog!" Italijan napustio "Marakanu", pa otvorio dušu na Instagramu!

Autor Dragan Šutvić

Kristjano Pićini objavio emotivnu poruku na rastanku sa crveno-bijelima.

 zašto je pićini otišao iz zvezde  Izvor: MNPRESS

Italijanski fudbaler Kristijano Pićini (29) otišao je iz Zvezde poslije šest mjeseci, tokom kojih je imao probleme sa povredama, sa formom i nije opravdao očekivanja. Zvezda se tokom dana oprostila od njega i tako je okončana njegova razočaravajuća epizoda u crveno-bijelom, o kojoj je objavio i emotivni "post" na Instagramu.

"Danas sam raskinuo ugovor sa mojim bivšim klubom. Zamolio sam klub da ga raskinemo jer poslije 10 godina između Serije A, Primere i Lige Portugala, nisam uspio da se adaptiram na drugačiji fudbal, zbog navika i drugih stvari. I na kraju krajeva, sigurno da nisam bio srećan".

"Zahvalan sam zato što sam igrao za jedan od najvećih klubova na Balkanu, što sam osjetio atmosferu Marakane, što sam sreo neke nevjerovatne navijače, ali ne želim da se šalim sa sobom, još manje sa klubom, pa sam odlučio da se odreknem dvije godine ugovora da bih omogućio klubu da kupi drugog igrača. Fudbal za mene nikad nije bio pitanje novca, a još manje je to bio poslije povrede koje sam doživio 2019. Igram da bih uživao, da bih osjetio strast i ako ne mogu ništa od toga da pronađem, onda biram da se sklonim. Hvala Crvenoj zvezdi, od danas ćete imati još jednog navijača", dodao je Pićini.

Italijan je došao prošle zime iz Valensije, za Zvezdu je odigrao samo 13 utakmica tako da rastanak nije iznenadio bilo koga. Crveno-bijeli će sada još aktivnije krenuti u potragu za novim rješenjem na tržištu na toj poziciji, jer je ovog ljeta "Marakanu" napustio i Milan Gajić, koji je prešao u CSKA Moskvu. Sa druge strane, crveno-bijeli su u sredu dogovorili dva važna transfera.

Pićini je prije Zvezde igrao za Fiorentinu, Betis, Sporting, Valensiju i Atalantu, a od 2018. je tri puta nastupio i za reprezentaciju Italije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC