• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saznajemo: Zvezda dogovorila dva transfera!

Autori Milutin Vujičić Autori Mladen Šolak

Šampion Srbije postigao je dogovor sa obojicom i dobiće značajna pojačanja i u napadu i u odbrani!

 Aleksandar Pešić i Nemanja Milunović se vraćaju u Zvezdu Izvor: MN PRESS

Prema saznanjima MONDA, Crvena zvezda je postigla dogovor o povratku napadača Aleksandra Pešića (30) i štopera Nemanje Milunovića (33)! Pešić je prethodnih dana pregovarao sa crveno-bijelima, obavio razgovore sa trenerom  Dejanom Stankovićem i predstavnicima kluba i pristao da se vrati iz Turske, gdje će Zvezda njegovom klubu Karagumruku poslati obeštećenje od oko milion evra. Sa druge strane, Milunović se vraća kao slobodan igrač godinu dana nakon odlaska u Alanju.

Prema našim saznanjima, Aleksandar Pešić će postati i naplaćeniji fudbaler Crvene zvezde. Biće probijena čak i "magična" suma od 600.000 evra koju dobijaju najbolji igrači Zvezde poput Kataija i Ivanića, ali to je potez koji je rukovodstvo moralo da povuče usljed problema sa efikasnošću.

Pešić je igrao za Zvezdu u sezoni 2017/18, bio prvi strelac Superlige sa 25 golova, a onda je otišao u saudijski Al-Itihad, a potom dalje u Seul, Makabi Tel Aviv i Karamgumruk. Iako je i prošle godine bilo nagovještaja da će doći nazad u Zvezdu, on je ovog ljeta zadužio crveno-bijelo, mada je tokom pregovora bilo neizvjesno da će se to dogoditi. Od njega se očekuje da riješi probleme Stankovićevog tima u ofanzivi, u kojoj trenutno Ohi ne igra zbog povrede, pa je jedini raspoloživi centarfor Milan Pavkov, dugogodišnja "devetka" Zvezde.

Izvor: MN PRESS

Sa druge strane, Milunović je ostavio dublji trag u Zvezdi, igrao za nju od 2018. do 2021. i nije bio samo pouzdana opcija u odbrani, već i veoma važan igrač u napadu. Za crveno-bijele je postigao 10 golova i upravo se na njemu zasnivala "skok-igra" ekipa Dejana Stankovića, a prije njega i Vladana Milojevića. Skoro dva metra visoki defanzivac pod selektorom Slavoljubom Muslinom bio je pozivan i u reprezentaciju i dodatno će ojačati Zvezdinu odbranu, prije svega u iskusnom tandemu sa jednim od lidera tima, Aleksandrom Dragovićem, dok se prati situacija oko traženog Strahinje Erakovića, koji je na meti više evropskih klubova.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U Zvezdi je ovih dana veoma "živ" prelazni rok, pa je u srijedu potvrđeno i da će Italijan Kristijan Pičini otići iz kluba nakon loših pola godine na "Marakani" i prečestih problema sa formom i povredama. Crveno-bijeli su se ovog ljeta rastali i sa desnim bekom Milanom Gajićem, koji je prešao u CSKA, pa je tu poziciju u utakmici protiv Radničkog iz Niša pokrivao Milan Gobeljić, uz pomoć Strahinje Erakovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC