• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda odigrala meč u tajnosti, Rišairo se nameće Stankoviću: Crveno-bijeli slavili, Dejan vidio na koga može da računa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su ubedljivu pobedu protiv Studentskog grada. Strelci su bili Živković, Mustafa, Lučić i Ben.

 Zvezda - Studentski grad 4:0 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda odigrala je prijateljski meč u tajnosti i ostvarila je pobjedu protiv Studentskog grada (4:0). Dejan Stanković dao je priliku igračima koji nisu dobili minutažu na startu sezone, što su pojedinci iskoristili.

U ubjedljivom trijumfu crveno-bijelih u strijelce upisali su se Rišairo Živković, Ibrahim Mustafa, Vladimir Lučić i El Fardu Ben.

"Igrači koji su nastupali danas pokazali su od prvog minuta želju da se nametnu stručnom štabu i potvrdili su još jednom da je svaki fudbaler ravnopravan član prvog tima", navodi se u objavi kluba uz snimak postignutih golova.

Bilo je dosta spekulacija u posljednje vrijeme oko sastava tima, posebno zbog odluke da Živković i Aksel Bakajoko ne budu na spisku za prvi meč sa Radničkim. Bakajoko će izvjesno napustiti klub, otišao je i Kristijan Pićini, tako da ostaje da se vidi šta će biti sa Rišairom.

Za to vrijeme Stanković priprema tim za naredni meč u Superligi Srbije i duel sa Kolubarom koji je na programu u subotu (20.00 časova) na stadionu "Rajko Mitić".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC