• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt! "Ko sam ja da kažem Zvezdi ne!?" Pešić pričao da nema kvalitet, pa objasnio zašto: Oni osporavaju i Đokovića!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Napadač koji je već neko vrijeme na radaru Crvene zvezde ponovo se oglasio o svom transferu i eventualnom povratku u srpski fudbal.

 Aleksandar Pešić se vraća u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je ovog ljeta završila dva velika posla dovođenjem Kingsa Kangve i Osmana Bukarija, ali za potpuno rješavanje problema potreban je još jedan igrač. Nedjeljama se traži napadač, iz kluba su poručili da se ne žuri, a sada je ponovo u prvom planu Aleksandar Pešić.

Nekadašnji golgeter Zvezde viđen je u Beogradu na otvaranju nove sezone, a meč Crvene zvezde i Radničkog iz Niša (4:0) gledao je sa lica mjesta. I ponovo se pričalo o pregovorima sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom, odnosno njegovom povratku iz Turske u srpski fudbal.

Možda će vas zanimati

Pešić je sačekao nekoliko dana, a zatim se oglasio o aktuelnim dešavanjima u prelaznom roku. Na neki način je rođeni Nišlija demantovao izjavu koju je nedavno dao, a u kojoj se navodi da on nije dovoljno dobar fudbaler da bi igrao za crveno-bijele. Pregovori, kao i nekoliko puta do sada, idu u istom smjeru...

"Kad god sam u Srbiji dođem da gledam Zvezdu. Naravno, pričao sam sa direktorima Mrkelom i Terzićem. Nemamo mi tu šta konkretno da se dogovaramo, pitanje je samo moje odluke i porodične situacije. Imam dijete od četiri godine koje će za dvije godine da krene u školu, drugo je na putu", počinje priču Pešić za MeridianSport.

Kako napadač kaže, njegova izjava je pogrešno prenijeta, iako je tačno da je u prvi mah odbio ponudu Crvene zvezde. Ali, situacija se mijenja, pa je došlo do određenih korigovanja stavova!

"Na početku pregovora sam Zvezdi rekao 'ne', ali se onda izjava da 'nemam kvalitet za Zvezdu' pogrešno prenijela, međutim stojim iza toga što sam tada izgovorio. Ta moja izjava se nije odnosila na Upravu kluba ni na stručni štab, sa kojima sam u super odnosima. Kada je bilo finale Kupa bio sam u svlačionici… Nemam sa njima problem. Imam problem sa pojedinim novinarima. Zašto? Pričao sam za jedan portal koji me je pogrešno prenio. Pored toga, dosta toga je osporavano i omalovažavano u našoj ligi", priča Pešić.

Izvor: MN PRESS

Uskoro će uslijediti nova runda pregovora sa Mitrom Mrkelom, a Aleksandar Pešić je svjestan kakva je trenutno situacija u klubu. Igrački kadar je takav da su u timu majstori fudbala, a sa klupe ih predvodi Dejan Stanković, zbog kojeg je Pešiću posebna čast što se dovodi u vezi sa crveno-bijelima!

"Danas ću se opet čuti sa Mrkelom i popričati o nekim stvarima, mi smo poslije utakmice sa Radničkim ostali sat i po. Imao sam priliku da pričam sa jednim Dekijem Stankovićem! Meni je čast što sam uopšte pričao sa njim. Legenda. Mrkela isto. Opet ti je čast da te svi hoće. Isto je i veliki pritisak. Zvezda je ozbiljna ekipa. Imaš tu Kataija, Borjana, Dragovića, Ivanića - to su majstori fudbala! Došla su i dobra pojačanja. Privlači me. Izazov je. Ima dosta pluseva i minusa. Imam 30 godina, nisam više klinac", izjavio je "Šilja".

Neki sljedećei poziv, gotovo je sigurno, neće moći da odbije!

"Da se razumijemo, nema većeg izazova kada te Zvezda zove! Jeste pritisak, ali se boriš za nešto veliko. Ko sam ja da kažem Zvezdi ne?! Mnoge legende i veličine su igrale u ovom klubu i sad ja – jedan Pešić da kažem ne. Nije to lako. Taj na koga sam ja ciljao i ti na koje sam ciljao će se pronaći u svemu tome. Najvažnije je za mene šta misli supruga i moje dijete. Pa, jednog Đokovića osporavaju i ne valja im?! A ja sam neki osrednji fudbaler i sada sam ja tu kao došao da nešto kažem?", kaže čovjek koji je blistao u prethodnom mandatu u Zvezdi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC