• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi propao transfer napadača koga je pratila mjesecima

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda je ostala bez jedne opcije za napadača ovog ljeta.

 Oskar Estupinjan ne dolazi u Zvezdu Izvor: MN Press/Twitter/MauricioAndrsL6/Screenshot

Crvena zvezda je postigla četiri gola na premijeri nove sezone protiv Radničkog, ali nije nikakva tajna da joj nedostaje napadač i da ga aktivno traži već sedmicama, mogli bismo da kažemo i mjesecima.

Jedna od meta bio je i Oskar Estupinjan (25) koga je Zvezda pratila još od prošle jeseni, a razmišljala da ga dovede u zimskom prelaznom roku kada je otišao Marko Lazetić. Ipak, znali su u Zvezdi da će na ljeto postati slobodan agent i nadali su se da bi mogli da ga potpišu kao Ohija bez obeštećenja, međutim Kolumbijac na kraju neće stići na "Marakanu".

Doskorašnji fudbaler Vitorije Gimarais potpisao je ugovor sa engleskim drugoligašem Hal sitijem, a iako posao nije ozvaničen, Estupinjan je već ponio opremu "tigrova" na prijateljskom meču protiv Fenerbahčea.

U prethodnoj sezoni u Portugalu je blistao i postigao je čak 15 prvenstvenih ponuda, što mu je donijelo i debi za reprezentaciju Kolumbije, pa se nada da će nastupima za Hal siti obezbijediti i mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali je konkunrencija i te kako žestoka.

Nije poznato koliko je novca Hal siti obećao Estupinjanu, ali očekuju mnogo od njega i nadaju se da bi mogao da im obezbijedi povratak u Premijer ligu.

Što se tiče Zvezde, ona će morati da se okrene drugim rješenjima - najviše se spominju Savata i Pešić koji je ponovo aktuelan pošto je bio na meču protiv Radničkog. Samo nekoliko dana pošto je rekao da "nema kvalitet za Superligu", djeluje da je došlo do preokreta kod njega.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC