• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puklo! Zvezda ne dovodi Srbina (21) iz Rumunije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaler rumunske Univerzitatee iz Krajove i reprezentativac te zemlje Jovan Marković neće pojačati crveno-bijele.

 Crvena zvezda ne dovodi Jovana Markovića Izvor: Profimedia

Crvena zvezda tokom čitavog ljeta traži napadača i do sada se klub dovodio u vezu sa brojnim igračima, a posljednje na tom spisku je Jovan Marković (21). Reprezentativac Rumunije i momak rođen u Beogradu pojavio se kao opcija prethodnih dana, ali je sada jasno da od njegovog angažovanja neće biti ništa!

Bio je spreman srpski šampion da izdvoji milion evra i procente za usluge mladog napadača, ali je Univerzitatea iz Krajove tražila daleko više... Rumunski mediji pišu o čak 3.000.000 evra.

Možda će vas zanimati

To bi bio rekordan transfer u klupskoj istoriji Crvene zvezde, a sportski sektor je procijenio da i pored neospornog talenta igrač nije vrijedan tolikog ulaganja. Iako je jasno da je Marković talentovan, što pokazuju i 13 ligaških golova iz prethodne sezone, klub nije bio spreman da upravo rođeni Beograđanin postane najskuplja akvizicija u klupskoj istoriji.

Zbgo toga je jasno da se novopečeni reprezentativac Rumunije neće vratiti u Beograd, a potraga crveno-bijelih za napadačem će se nastaviti. Već nekoliko sedmica traje potraga, a do sada je nekoliko imena bilo u prvom planu i postepeno ispadalo iz njega.

Možda i najbliži je bio Aleksandar Pešić, koji bi se vratio u klub nakon nekoliko sezona, ali je on šokirao javnost u Srbiji izjavom da nije dovoljno dobar. Pored njega, pričalo se o Mateu Kasijeri koji je potpisao za Zenit, Samati iz Fenerbahčea, Andražu Šporaru koji nije zainteresovan... Najduže je trajala saga oko Artema Dzjube, još jednog veoma zvučnog imena koje su crveno-bijeli željeli u svojim redovima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC