• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl na Čairu! Drama, penali i kiks Partizana: Radnički vodio, crno-bijeli izjednačili u 97. - svi golovi! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Remi Radničkog i Partizana na Čairu je jedna od najboljih utakmica koje smo gledali u Superligi posljednjih sezona.

 svi golovi sa utakmice radnički partizan  Izvor: Arena Sport/Screenshot

Spektakularan meč na Čairu, u derbiju drugog kola Superlige! Fudbaleri Radničkog ugostili su Partizan, a duel dvije ekipe koje će predstavljati Srbiju u Evropi ove sezone opravdao je očekivanja ljubitelja fudbala.

Vidjeli smo šest golova, dva penala i remi (3:3) koji je još jednom pokazao da će Radnički protiv svih u ligi pokušavati da igra fudbal. Ovog puta nisu imali sreće da stignu do sva tri boda jer su u posljednjem minutu meča primili gol za izjednačenje, ali da krenemo redom...

Možda će vas zanimati

Sve je počelo još u uvodnim minutima, kada su gosti ostali šokirani. Nakon prekida koji je izveden gotovo sa polovine terena, najbolje se u kaznenom prostoru snašao Bojan Mlađović. Iskusni defanzivac domaćeg tima sačekao je na drugoj stativi loptu koja je dugo putovala, a zatim udarcem glavom savladao neodlučnog Nemanju Stevanovića - 1:0!

Prvi gol na Čairu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Već desetak minuta kasnije, Mlađović je poništio svoj gol. Napravio je veliki kiks na ivici kaznenog prostora i potpuno nepotrebno oborio Igora Vujačića koji je napuštao šesnaesterac. Sudija Trifković je pokazao slobodan udarac za Partizan, ali je VAR tehnologija pomogla. Javljeno je da je prekršaj napravljen u kaznenom prostoru, što je i bio slučaj, pa je Bibars Natho sa bijele tačke poravnao rezultat - 1:1!

Izjednačenje na Čairu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Ritam je malo opao, ali nam je nastavak meča donio nova uzbuđenja. Ekipa Tomislava Sivića je tokom poluvremena očigledno napravila odličan plan i u uvodnim minutima nastavka sve dogovore sprovela u djelo. Krilni fudbaleri su zamijenili strane, a Jovanović počeo da muči rezervistu Šehovića koji je igrao desnog beka. Nakon jedne takve akcije Dimić je donio novu prednost domaćima - 2:1!

Nova prednost za Radnički.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Samo nekoliko minuta kasnije, u strijelce se upisao i Jovanović. Ovog puta je centaršut išao sa desne strane napada Radničkog, a na drugoj stativi je krilni fudbaler bio neometan pri hvatanju voleja. Sada je to već bilo ubjedljivih 3:1!

Šok za Partizan, treći gol Radničkog!
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Partizan je u tim trenucima bio u velikom problemu, ali se crno-bijeli nisu predavali! Slobodan Urošević je sjajnim udarcem sa distance smanjio rezultat i dao nadu crno-bijelima. Bilo je dovoljno vremena za izjednačenje nakon što je lijevi bek pogodio za 3:2!

Levi bek gostiju smanjuje prednost.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Počelo je burno na Čairu, a završilo se još burnije! Bojan Mlađović je u petom minutu nadoknade oborio Aleksandra Lutovca, a Rikardo Gomeš u 97. minutu meča donio rezultatsko poravnanje i bod za Partizan. Najbolji napadač Superlige za prethodnu sezonu postavio je konačnih 3:3!

Drugi penal za Partizan i gol Rikarda.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC