• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feđa Dudić poručio: "Ovih sedam dana ćemo iskoristiti tako da što spremniji dočekamo Borac"

Autor Haris Krhalić

Čini se kako je Dudić podigao ljestvicu visoko barem kada je u pitanju intezitet treninga.

 Feđa Dudić o treninzima Izvor: Promo/FK Sarajevo

Fudbaleri Sarajeva su novu sezonu trebali započeti ovog vikenda utakmicom sa Tuzla sitijem, ali je ekipa iz Simin Hana zbog evropskih obaveza tražila odgodu ovog meča pa će novi trener bordo kluba Feđa Dudić morati da pričeka još malo na svoj zvanični debi. 

U redovima Sarajeva su morali posegnuti za alternativnim rješenjima kako bi održali formu pa su tako igrači ovog kluba danas odigrali međusobnu utakmicu. Nakon ovog meča izjavu je dao Dudić koji je zadovoljan intezitetom iste. 

"Iskoristili smo ovaj termin da odigramo međusobnu utakmicu, tempo je bio odličan tako da smo zadovoljni viđenim. Probali smo neke varijante koje očekujemo u sljedećem kolu i bitno nam je da se kadar popunjava. Želim da imamo što manje igrača sa strane i da je konkurencija što veća. To je za mene jako dobro, nekad sam na slatkim mukama, ali dobro je što je tako.", rekao je Dudić koji je zadovoljan igračima i njihovim radom.

"Moram pohvaliti igrače što pokušavaju ispunjavati ono što želimo da radimo i zaista mislim da spremni dočekujemo prvenstvo. Ovih sedam dana ćemo iskoristiti da te neke nijanse i dorade odradimo kako bi bili spremni za prvu utakmicu protiv Borac", dodao je Dudić.

Dudić je govorio i o povrijeđenim igračim, njihovom oporavku, ali i žestokom intezitetu treniga zbog kojeg se svaki put moli da se neko ne povrijedi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC