• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinac (18) odigrao 141 minut za Partizan i već "svađa" velikane: Španci tvrde - Ilieva zvao čak i Real Madrid!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Samed Baždar je trenutno najtalentovaniji napadač kog Partizan ima, a pitanje je koliko će se zadržati.

 Velikani žele Sameda Baždara Izvor: MN PRESS

Partizan je dobro poznat kao klub sa jednom od najboljih omladinskih škola u cijeloj Evropi, a u posljednje vrijeme im naročito dobro ide sa napadačima. Stvorili su golgetera Aleksandra Mitrovića, potom je još kao tinejdžer iz kluba otišao danas igrač svjetske klase Dušan Vlahović, dok je istim putem nedavno krenuo i Marko Milovanović.

I čim jedan ode - Partizan već ima sljedećeg. Tako sada iza Rikarda Gomeša šansu čeka talentovani Samed Baždar (18) o čijem talentu naveliko piše i svjetska štampa, konkretno tiražni španski list "Marka".

Možda će vas zanimati

Oni navode da je Balkan "nepresušan izvor talenat" i da je sada jedno od najinteresantnijih imena upravo Samed Baždar. Mladić iz Novog Pazara odigrao je za sada samo 141 minut u prvom timu crno-bijelih, međutim to je bilo dovoljno da skrene pažnju skauta svjetskih klubova.

Prema njihovim informacijama, za njega su se već raspitivali Juventus i Real Madrid, dok je posljednji koji je pitao za njegovo "zdravlje" i gradski rival Atletiko Madrid.

"Marka" opisuje Baždara kao fudbalera koji je izrazit golgeter i koji se prije svega istakao u mlađim kategorijama kluba iz Humke. Prošle sezone je za U-17 selekciju tako zatresao mrežu čak 37 puta, a debitovao je i za prvi tim u kome još nije imao pravu šansu da se istakne.

Ipak, pola sata protiv Javora bilo je dovoljno da upiše i prvi pogodak u dresu crno-bijelih. Vidjećemo da li će i poslije ovog ljeta ostati u Partizanu pošto su već ostali bez Milovanovića, dok je blizu odlaska navodno i Nemanja Jović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC