• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda spremala tenkove, gardiste, nismo im dali da slave! Partizanov heroj s Marakane bi jedno da zaboravi, ali ne može

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Bilo je i stvari kojima ne želim da se vraćam"

 Bojan Ostojić o duelu Partizana i Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Bivši štoper Partizana Bojan Ostojić (38) završio je karijeru ovog ljeta i poslije šest godina u Humskoj oprostio se od aktivnog igranja fudbala. Gostujući u klupskom podkastu, on je govorio o svom najupečatljivijem trenutku u crno-bijelom, golu odluke u finalu Kupa 2019, za trofej i pobjedu na stadionu Crvene zvezde.

"Nema pravila. Kad sam postigao gol na Marakani 2019, svi znamo šta se spremalo prije utakmice. I tenkovi i gardisti i pričalo se da ćemo da primimo tri-četiri gola, ali prije utakmice ne može da se pobijedi. Moraš da izađeš na zelenu površinu, da daš sve od sebe, se opustiš i uživaš, jer su to najljepše uitakmice za mene. I eto, ispostavilo se da smo pobijedili tu utakmicu i nismo dozvolili Zvezdi da slavi duplu krunu."

Ostojić je bio upitan i za "skidanje gaća" Marka Gobeljića godinu kasnije, kada je Zvezdin fudbaler svukao šorts pred golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem slaveći pobjedu.

"To je sve kultura iz kuće. I da izgubim ne znam koliko, uvijek ću da budem isti. To je moje vaspitanje iz kuće, iz kluba. Kad dođeš u Partizan, odmah te vaspitavaju da ne smiješ tako da radiš. Svako ima svoju kuću. Sad, ne znam šta bih rekao za te stvari, ne samo za skidanje gaća, bilo je tu i mnogih drugih stvari ka kojima ne želim da se vraćam, rado bih ih zaboravio, ali ne mogu. Prisjetim se, pa je mene sramota zbog nekog drugog", rekao je bivši štoper.

Pobjeda protiv Zvezde u finalu Kupa ostala mu je u pamćenju i zbog veće podrške koju je tim dobio nakon tog trijumfa. "Poslije te utakmice se dosta publike vratilo na stadion, iako nismo osvojili titulu, navijači su vjerovali i vratili su se", prisjetio se Ostojić.

Takođe, on pamti i meč protiv Mladosti iz Lučana i osvajanje titule 2017.

"Mi smo te 2017. možda četiri-pet kola pred kraj vratili publiku na stadion. Najljepša atmosfera mi je bila protiv Mladosti iz Lučana kada smo slavili titulu. Nikad neću zaboraviti našim navijačima kada su zapalili baklje po cijelom stadionu. Bila je fenomenalna atmosfera i opet im zahvaljujem na tome, ali nikad ne bi trebalo da odustaju, i sad bi trebalo da podržavaju i mislim da će biti sve više publike na stadionu", poručio je Ostojić.

Bojan Ostojić
Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC