• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ili Partizan? Neko ostaje bez golgetera! Italijani "zapeli" za špica iz Beograda, bio bi to veliki udarac za njih

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda ili Partizan ostaju bez napadača u ovom ljetnom prelaznom roku.

 Đenova želi Milana Pavkova i Rikarda Gomeša Izvor: MN PRESS

Đenova je ispala u Seriju B, ali želi ekspresno da se vrati u najviši rang italijanskog fudbala i zbog toga traži napadača koji će joj obezbijediti veliki broj golova. Potragu su sada usmjerili na Srbiju, tako da tamošnji mediji prenose da je Đenova u tefter upisala imena golgetera Crvene zvezde i Partizana.

Prvo su italijanski mediji pisali o tome da je Rikardo Gomeš, najbolji strijelac Partizana, na radaru Đenove, dok se sada kao sve izvjesnija opcija pominje i ime Milana Pavkova iz Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Mediji iz Ligurije procjenjuju da bi za Milana Pavkova morali da plate oko 2,5 miliona evra, a čini se da su i u Đenovi dobro zapamtili njegovu partiju protiv Milana u nokaut fazi Lige Evrope. Takođe, Pavkov je i solidno počeo novu sezonu u Superligi pošto je postigao tri gola u uvodna dva kola.

S druge strane isti mediji prenose i da je Rikardo Gomeš zanimljiv Đenovi. Prethodne godine je za crno-bijele postigao čak 38 golova i sebi je tako podigao cijenu, ali pitanje je da li će ga klub iz Humske prodati jer nema alternativu.

Đenovi se u svakom slučaju žuri uoči nove sezone pošto novi vlasnici iz SAD žele što prije da "skockaju" ekipu koja je spremna da se vrati u Seriju A. Angažovali su novog sportskog direktora Marka Otolinija koji je već prionuo na posao, a važan dio slagalice trebalo bi da budu upravo Pavkov ili Gomeš.

Imaju iskusnog 33-godišnjeg Masima Kodu, uz još nekoliko mladih igrača, ali im je potreban provjereni "špic".

Vidjećemo da li će na kraju Zvezda ili Partizan ostati bez napadača, a čini se da bi u ovom trenutku to malo manje boljelo šampiona pošto je upravo potpisao Aleksandar Pešić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC