• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vrijeme je da ponovo vidite pravog Pjanića!" Bh. reprezentativac dobija novu šansu u Barseloni - Čeka nas dobra sezona!

Autor Dragan Šutvić

Miralem Pjanić bi, prema posljednjim informacijama, trebalo da dobije drugu priliku da se dokaže.

 pjanić ostaje u barseloni  Izvor: Shutterstock/sbonsi

Miralem Pjanić vratio se u tabor Barselone nakon isteka jednogodišnje pozajmice u Bešiktašu, a prema posljednjim informacijama, predstojeću sezonu će provesti upravo u klubu sa Nou Kampa!

Reprezentativac BiH je u razgovoru za turski "Fanatik" podvukao da nestrpljivo čeka predstojeću sezonu, u kojoj bi, bar tako tvrde turski mediji, obzirom na dobar rad tokom pripremnog perioda bio "bek-ap" za poziciju u sredini terena koju pokriva Serhio Buskets.

Možda će vas zanimati

"Tokom protekle dvije godine borio sam se sa povredama, korona virusom, bio na pozajmici. Sada je, međutim, situacija drugačija.Uvjeren sam da mogu da se vratim na svoj najbolji nivo. Ovo ljeto sam mnogo radio sa kondicionim trenerom i vrijeme je da vidite pravog Pjanića", ističe bh. fudbaler, koji je u Barselonu stigao u ljeto 2020. godine.

Pjanić ne krije uzbuđenje što će, kako sada stvari stoje, tokom cijele sezone biti u prilici da sarađuje sa legendarnim Ćavijem.

"Ćavi mi je uvijek bio uzor kada je u pitanju sredina terena. Veoma ga poštujem i smatram da je jedan od najboljih igrača na svijetu ikad. Poseban je osjećaj raditi sa njim i vjerujem da nas čeka dobra sezona", rekao je Pjanić, koji se dotakao i dolaska proslavljenog poljskog napadača Roberta Levandovskog.

"Robert je najbolji golgeter na planeti. Osim njega, ima tu još dobrih igrača u napadačkoj liniji tima. Ekipa nije bilježila uspjehe tokom protekle dvije godine, sada je vrijeme da to promijenimo i budemo na vrhu tabele na kraju sezone", podvukao je Pjanić.

Ugovor sa Barselonom ističe mu u junu 2024. godine, a do sada je u crveno-plavom dresu katalonskog giganta odigrao trideset utakmica.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC