• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK Beograd hoće da se vrati na staze stare slave: Stigao legendarni as "romantičara", na čelu projekta biznismen iz SAD

Autor Haris Krhalić

OFK Beograd je ovog ljeta ponovo promijenio rukovodstvo i sa novim licima će pokušati da se vrati u elitni rang srpskog fudbala.

 Dejan Vuksanović novi predsjednik OFK Beograd Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Saša Stevanović povukao se sa mjesta predsjednika Upravnog odbora OFK Beograda nakon što je tim "prokockao" lijepu prednost tokom proljeća i ostao bez šanse da se vrati u Prvu ligu Srbije. Zbog toga su "romantičari" sada na novom početku, a na sjednici Skupštine kluba odlučeno je i ko će pokušati da ih vrati iz trećeg ranga srpskog fudbala

Jednoglasno je prihvaćen predlog da se za novog predsjednika Upravnog odbora izabere Dejan Vuksanović, kako je opisano na zvaničnom sajtu OFK Beograda - "privrednik i uspešan biznismen iz SAD".

Vuksanović je inače veliki ljubitelj OFK Beograda i u svom prvom obraćanju pred prisutnima na sednici Skupštine prenio je svoje ambiciozne planove koji se prije svega tiču povratka na staze stare slave, a od kojih su "romantičari" daleko još od 2016. godine kada su ispali iz Superlige.

Zanimljivo je da će uz Vuksanovića biti i Dušan Petković, nekadašnji igrač OFK Beograda i sin legendarnog Ilije Petkovića. U čak četiri navrata Petković je igrao na Karaburmi, a sada mu je poverena i važna operativna funkcija.

Ostatak UO će biti formiran u najskorijem roku, a vidjećemo sa kakvim timom će napasti prvo mjesto u Srpskoj ligi Beograd.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC