• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snimak tuče u Italiji! Trener skočio na direktora na parkingu: Ja ti slažem ekipu - Slažeš ti k**ac!

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatan skandal potresa velikana italijanskog fudbala, a učesnici tvrde da je sve riješeno!

 Tuča Ivana Jurića i direktorom Torina Izvor: Twitter/cmdotcom/Screenshot

Veliki skandal potresa Torino samo dvije nedjelje pred početak nove sezone, jer društvenim mrežama kruži snimak na kojem pokušavaju fizički da se obračunaju trener i sportski direktor. Nezadovoljan poslom koji je klub odradio tokom ljetnjeg prelaznog roka, šef stručnog štaba Ivan Jurić je ušao u klinč sa direktorom Davidom Vanjanijem. Između njih dvojice ispriječio se Marko Pelegri, tim-mandžer tima i otac fudbalera Pjetra koji je Torinov prvotimac.

"Ne diži glas na mene! Pokaži malo poštovanja jer te jedini branim od onog k***oglavog! Ja ti slažem ekipu!", navodno je vikao Vanjati, a Jurić mu je odgovorio: "Je*i se, slažeš ti k**ac!"

Snimak koji je šokirao društvene mreže nastao je u Austriji, a po informacijama koje imaju italijanski mediji, Vanjati je tamo stigao kako bi sa Jurićem diskutovao o prelaznom roku. Hrvatski stručnjak nije bio zadovoljan dosadašnjim razvojem situacije, pa su ubrzo počele da padaju kritike, uvrede i psovke na račun svih aktera ovog incidenta. Nije bio pošteđen ni predsjednik kluba Urbano Kairo, koji je navodno bio nezadovoljan Jurićevim rezultatima u prethodnoj sezoni.

Upravo bi Kairo mogao ni kriv ni dužan da postane najveća žrtva ovog sukoba! Navijači su nakon što je procurio snimak jasno stali na stranu Jurića, pa sada sve glasnije dižu glas protiv prvog čovjeka kluba. Urbano je dopustio da najveće zvijezde poput Andree Belotija i Gleisona Bremera odu iz kluba ovog ljeta, a Jurić i navijači smatraju da adekvatna pojačanja nisu pronađena.

Po mišljenju onih koji su dobro upućeni u trenutnu situaciju u klubu, Kairo čeka finiš prelaznog roka kako bi igrače dovodio ispod cijene, ali Jurić ne vjeruje da će ekipa tada imati dovoljno vremena da se uigra bez dvojice najbitnijih igrača iz prethodne sezone. Navijači su jasno na njegovoj strani, a čini se da ga i sportski direktor brani samo "po službenoj dužnosti", jer ga je u jednom trenutku snimka nazvao "je*eni idiot"!

Pogledajte snimak incidenta:

"Mi smo se već pomirili i zagrlili. Obojica smo realni i otvoreno kažemo kako stvari stoje. Tokom naše svađe rekao sam mu svašta, ali to je sve bilo izrečeno u žaru. Jurić je veliki trener i znam da voli Torino kao i ja. Dovešćemo igrače koji mu trebaju. Neće baš biti desetorica novih, ali svakako ćemo pojačati aktualni tim", rekao je Vanjati dan nakon sukoba.

O cijelom skandalu koji se dogodio u torinovom trening centru u Austriji uopšte nije moglo da se pročita u najuticajnijim sportskim medijima Italije. Umjesto "Gazete delo Sport" i "Korijere delo Sport", društvene mreže su informisale javnost o ovom neobičnom incidentu. Razlog za to je vlasnička struktura pomenutih novina, odnosno to što je Urbano Kairo vlasnik oba lista!

Podsjećamo, u Torinu igraju trojica srpskih fudbalera - kapiten Saša Lukić, golman Vanja Milinković-Savić i novajlija Nemanja Radonjić koji se u pravom svjetlu pokazao protiv Trabzona u prijateljskom meču.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC