• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda već zna ko je čeka pred Ligom šampiona! Bivši igrač crveno-bijelih je tragičar - Izraelci potpuno razbili Apolon!

Autor Haris Krhalić

Makabi Haifa je već poslije prvog meča pred plasmanom u plej-of za ulazak u Ligu šampiona, a po lošem će ovu utakmicu posebno pamtiti Vukašin Jovanović.

 Makabi Apolon Liga šampiona kvalifikacije Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda još nije ni pošteno započela svoju evropsku sezonu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a praktično su već saznali koji tim bi mogao da ih sačeka u plej-ofu, na posljednjem stepeniku ka grupnoj fazi najjačeg fudbalskog takmičenja.

To je ekipa Makabi Haife, koja je na domaćem terenu u Izraelu lako izašla na kraj sa Apolonom iz Limasola i ubjedljivim trijumfom otvorila sebi vrata naredne kvalifikacione runde, i to nakon jako loše partije bivšeg igrača Crvene zvezde, Vukašina Jovanovića - 4:0!

Pobjednik ovog duela će se u plej-ofu boriti za ulazak u Ligu šampiona sa boljim iz dvomeča Zvezde i jermenskog Pjunika, a čini se da će to biti predstavnik Izraela.

Makabi je imao sreće u 38. minutu kada su poveli poslije auto gola Matjea Pejbernea, štopera Apolona. Tim rezultatom se i otišlo na odmor, a onda su u razmaku od deset minuta riješili pitanje pobjednika.

Prvo je Ali Mohamed El Fazaz u 54. minutu duplirao prednost Makabija. Radi se o centralnom vezisti iz Nigera, koji je bio apsolutni junak domaćeg tima. Ipak, kao tragičar za goste ispostavio se Vukašin Jovanović!

Nekadašnji igrač Crvene zvezde i član zlatne generacije omladinske selekcije Srbije sa Novog Zelanda, dobio je u 60. minutu crveni karton zbog nasilničkog ponašanja. On je prvo zaradio žuti karton, a odmah zatim i drugi zbog protesta, poslije čega je morao u svlačionicu.

Nakon tog isključenja srpskog internacionalca, El Fazaz je ponovo bio strijelac samo dva minuta kasnije i tako povisio na 3:0. Konačan rezultat u 79. minutu postavio je Franci Pjero, nakon dobrog udarca glavom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC