• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao manje od Luke Jovića i neće to da prećuti! Stigao u novi tim, pa progovorio: U Realu me nisu puštali na teren!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zvanično je - iskusni vezista Isko novi je igrač Sevilje. Govorio je na promociji o maloj minutaži u Realu posljednjih sezona.

 Isko iz Real Madrida prešao u Sevilju Izvor: YouTube/Sevilla FC/MN Press

Španski ofanzivni vezista Isko (30) ima novi tim – Sevilju. On je prešao među Andalužane nakon očekivanog rastanka sa Real Madridom poslije devet godina, pet titula Lige šampiona, tri titule Primere, ali i potpuno izgubljene uloge u timu Karla Ančelotija. Dugogodišnji reprezentativac Španije već je predstavljen u novom klubu.

"Ovo je najbolji tim u kojem mogu da igram svoj stil fudbala. Kada nisam igrao u klubu, odlazio sam u reprezentaciju i tamo sam dobijao šansu koja mi u timu nije pružana. U najboljim sam godinama života, imam još mnogo fudbala pred sobom", rekao je on između ostalog na promociji u Sevilji.

Isko je bio igrač Reala od 2013, ali mu je uloga prethodnih sezona svedena na to da često nije bio ni na klupi. Poređenja radi, prošle sezone odigrao je 17 utakmica i dao dva gola, dok je Luka Jović (24) nastupio na 19 mečeva, dao jedan gol, pa prešao u Fiorentinu - gdje se već navikava da postiže golove.

Isko će dobijati pet puta manju platu nego u Realu, što znači da će zarađivati malo više od million evra po sezoni, ali uz značajne bonuse, prema kojima bi mogao da zaradi i po pet miliona godišnje. Potpisao je ugovor do 2024. i jedva čeka da se dokaže.

"Shvatam da ima i onih koji sumnjaju u mene. Posljednjih godina nisam bio u stanju da nastupam ili me nisu puštali da igram", prenesene su njegove riječi u španskoj emisiji "Čiringito".

Isku će u Sevilji saigrač biti srpski golman Marko Dmitrović, kao i doskorašnji lijevi bek Mančester junajteda Aleks Teles, koji je došao na pozajmicu u tim Đulena Lopetegija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC