• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid napravio skandal u Zagrebu! Hrvatska bruji o bahatom treneru - Izgubili od Dinama, a onda...

Autor Haris Krhalić

Na turniru u Zagrebu skandal. Real Madrid se nije ponio gospodski, bruje Hrvati...

 Real Madrid skandal u Zagrebu Izvor: Profimedia

Čuveni fudbalski turnir za mlade "Mladen Ramljak" obilježio je nesvakidašnji incident. Hrvatski mediji prenose da je Real Madrid napravio skandal, pošto su odbili da se nađu na dodjeli medalja!

Njihov trener Alvaro Arbeloa, inače bivši igrač Real Madrida i reprezentativac Španije, navodno se sramotno ponašao tokom čitavog turnira u organizaciji Dinama, prenosi "Germanijak". Arbeloa je od prvog dana u Hrvatskoj odbijao sve kontakte sa medijima, uz "izlizani" izgovor o dopuštenju Real Madrida, međutim to nije sve...

Samo se delegacija Real Madrida nije pojavila na svečanoj večeri koju organizuje turnir, dok nisu prisustvovali ni dodjeli medalja, pošto su osvojili treće mjesto.

Nisu sačekali dodjelu bronzanih medalja i odmah su se vratili u Madrid, u šta niko od organizatora nije povjerovao kao opravdan razlog. Samo sat i po ranije odigrali su meč za treće mjesto, ali nisu čekali finale... U Hrvatskoj se pitaju, šta bi bilo da su se plasirali u borbu za najsjajniji pehar - kako bi stigli na avion?

Zbog toga su u Dinamu "neugodno iznenađeni i šokirani ovakvim nekulturnim i bahatim ponašanjem", prenose hrvatski mediji, tako da će od Real Madrida tražiti objašnjenje - da li je do kluba ili Arbeloe.

Zbog toga navodno ne planiraju više da zovu Real Madrid, nego njihovog najvećeg rivala - Barselonu.

Dinamo Zagreb je inače pobijedio Real Madrid u polufinalu turnira, a na kraju su Zagrepčani osvojili drugo mjesto - pošto ih je u finalu nadigrao Udineze. Četvrto mjesto, iza Real Madrida, osvojio je Makabi, a igrali su još Rapid, Flamengo, Ludogorec i Odense.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC