• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidim Jovića na meču Superlige Srbije - svuda je sem u Firenci! "Luka je najviše kriv za Real, a kad Italijani vide..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši fudbaler i agent Ranko Stojić komentarisao je prelazak Luke Jovića iz Real Madrida u Fiorentinu, a ono što ga brine je srpski napadač "svuda ide" i misli da će to smetati Italijanima.

 Ranko-Stojic-ostro-o-Luki-Jovicu Izvor: MN Press/TV Arena sport/SCreenshot

Srpski fudbaler Luka Jović napustio je Real Madrid ovog ljeta poslije tri loše sezone, pa će pokušati da "resetuje" karijeru u Fiorentini. Da mu novi klub "leži" govore odlične igre i golovi na pripremama, pošto je već osam puta zatresao mrežu otkako je obukao dres ljubičastih.

Djeluje mnogo raspoloženije na terenu, vratio je vjeru u sebe, a sada je jasno da su prethodne tri godine u Madridu bile greška, međutim poznati fudbalski stručnjak Ranko Stojić smatra da je nešto i do Jovića. Možda i najviše.

Nije igrao kod Zidana, nije ni kod Ančelotija, a bilo je i stvari "van terena" koje su mu pokvarile status kod navijača. To se prije svega odnosi na situaciju na samom početku pandemije korona virusa, da bi nakon toga Jović imao i više puta probleme sa povredama i nikako nije mogao da nađe ritam.

"Trebao mu je ambijent gdje će vratiti samopouzdanje, to je 50 odsto efikasnosti na terenu. Nažalost, koliko god volimo Luku - on je najviše kriv", rekao je bez ustručavanja bivši golman i agent Ranko Stojić za TV Arena Sport.

"Imao je druge prioritete na početku, nije shvatio... Možda ga neko nije pripremio na to, svaki detalj i gest na treningu je važan u velikom klubu. Morate pripremiti trening i biti u maksimumu kako biste se dokazali okruženju, treneru, medijima...", dodao je Stojić uz poruku da vrlo cijeni srpskog napadača.

Iako je Jović tresao mreže za Fiorentinu, mnoge je iznenadilo što se za vikend pojavio na utakmici Čukaričkog, kada je u društvu Vujadina Savića pratio partiju svog kuma Nemanje Tošića.

"Iskreno, nije mi se to svidjelo...", poručuje Ranko Stojić.

"Vidim ga na utakmici Čukaričkog, Zvezde, svuda je - samo nije u Firenci. To se dešavalo i u Real Madridu, ali koliko god da je dobar momak - to su stvari koje se ne rade. To će zasmetati Italijanima, oni mu neće reći otvoreno, ali oni tako funkcionišu, počeće između sebe, a onda na kraju... Zbog tih stvari koje su realno banalne, koje se ispravljaju, mogu da okrenu se saigrači iz svlačionice. Napadač zavisi od tima. Ako neće oni da mu pomognu, može da ima problem", zaključio je Ranko Stojić uz poruku da je svakako dobro za Jovića da Milenković produži ugovor sa Fiorentinom.

Podsjetimo, Real Madrid je "poklonio" Jovića bez obeštećenja Fiorentini, ali će dobiti procente od iduće prodaje, odnosno nadaju se da će se Srbin "podići" u Italiji i da će za dvije godine više vrijediti.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC