• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin sa 22 godine otišao u arapsku ligu: Englezi za njega dali 2.250.000€, on će sad igrati daleko od Evrope!

Autor Haris Krhalić

Filip Stuparević ima novi klub i to van Evrope.

 Filip Stuparević otišao u UAE Izvor: MN PRESS

U srpskom fudbalu je debitovao sa 15 godina, zbog čega je njegov tim izgubio meč službenim rezultatom, najavljivao se kao veliki talenat, ali ta očekivanja nije ispunio.

Kada je Filip Stuparević početkom 2019. prešao iz Voždovca u engleski Votford u transferu vrijednom 2.250.000 evra, teško da je iko očekivao da će tri i po godine kasnije karijeru nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima!

Baš tamo se zaputio 22-godišnji Filip Stuparević, koji je postao igrač novog prvoligaša UAE, ekipe Al Urube. Ovu saradnju potvrdio je upravo klub iz Emirata na svojim društvenim mrežama.

Stuparević je u proteklih godinu dana igrao za Metalac, u koji je stigao nakon što je bila prekinuta njegova saradnja sa Votfordom. U 12 mjeseci u Gornjem Milanovcu je zabeležio pet golova i dvije asistencije na 28 mečeva, a nakon njihovog ispadanja iz Superlige, postalo je jasno da će Stuparević promijeniti sredinu.

On je očito najbolje uslove dobio u UAE, u koji stiže kao slobodan igrač, a nije poznato na koliko dugo je potpisana saradnja sa Al Urubom. Inače, ovaj tim se poslije 30 godina konačno vratio u najviši rang tamošnjeg fudbala.

Stuparević je ostao upamćen po debiju u Superligi Srbije prije svog 16. rođendana, što je protivno pravilima, a osim Voždovca i Metalca, kratko vrijeme je nosio i dres češkog Pribrama. U mladoj reprezentaciji Srbije upisao je 13 nastupa uz jedan pogodak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC