• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maksimović se ne vraća u Zvezdu, već ide kod Murinja!

Autor Mladen Šolak

Srpski internacionalac Nikola Maksimović uskoro bi mogao da potpiše za novi tim, a Roma je najveći klub koji je zainteresovan da ga dovede.

 nikola maksimović ide u romu  Izvor: MN PRESS

Iskusni srpski štoper Nikola Maksimović i dalje je bez kluba, a uskoro bi mogao da potpiše za Romu. Prema informacijama italijanskog novinara Alfreda Pedule, bivši reprezentativac Srbije je jedna od opcija Žozea Murinja kojima bi u ovom prelaznom roku mogao da pojača odbranu.

Možda će vas zanimati

Maksimović je ovog ljeta dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, dugo se pričalo o mogućnosti da pojača defanzivu ekipe Dejana Stankovića, ali se to ipak nije dogodilo. On je trenutno slobodan igrač jer je napustio Đenovu poslije godinu dana, a prethodno je pet sezona bio igrač Napolija, uključujući i sezonu u Spartaku iz Moskve, gdje je bio na pozajmici.

Osim Rome, za Maksimovića je navodno zainteresovan i Galatasaraj, javio je isti izvor. Turski klub pojačao je ovog ljeta sve linije tima, najpoznatiji igrači koji su došli su belgijski napadač Dris Mertens (kao slobodan igrač) i defanzivni vezista Arsenala Lukas Toreira (26) za šest miliona evra, a Maksimović bi bio značajan "plus" za tim koji je prošlu sezonu završio tek na 13. mjestu turskog prvenstva.

Ove glasine još jednom su potvrdile da se Maksimovićev povratak u Zvezdu poslije devet godina u inostranstvu izvjesno neće dogoditi, iako su na "Marakani" ovog ljeta lijepim riječima govorili o njegovim kvalitetima.

"Nikola je veliki igrač, igrao je na najvišem mogućem nivou i uvijek je interesantan Zvezdi kao neko ko je igrao u Zvezdi i čiji povratak bi mogao da unaprijedi igru. U ovom trenutku nismo blizu dogovora, a videćemo šta će se desiti u narednih nekoliko dana", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela prije mjesec dana. Ipak, taj transfer se nije desio, a Maksimović bi mogao da se pridruži bivšem saigraču iz reprezentacije Srbije Nemanji Matiću i našem mladom golmanu Miletu Svilaru, koji su ovog ljeta došli u veoma ambicioznu Romu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC