• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda saznala ime sudije za meč sa Makabijem! U Čelsiju ga mrze, a bio je dio haosa u Premijer ligi!

Autor Haris Krhalić

Britanski arbitar djeliće pravdu u Beogradu u utorak uveče.

 Evo ko sudi meč Zvezde i Makabija Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda protiv Makabija iz Haife igra za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, a taj meč sudiće Entoni Tejlor. Britanski arbitar dijeliće pravdu u utorak uveče na "Marakani" (21 čas).

Dolazi u Beograd nedugo poslije serije incidenata i haosa na meču između Totenhema i Čelsija koji je on sudio (2:2). Tomas Tuhel bio je bijesan na njega zbog grešaka koje je napravio, a na kraju je razdvajao Nijemca i Antonija Kontea koji su imali žestok sukob po zvršetku meča, dao im je crvene kartone.

Strateg "plavaca" bio je ljut na Tejlora zbog dva detalja. Prvo je tvrdio da je prije prvog gola Totehema bio ofsajd, pa onda i zbog jedne bizarne situacije. Kristijan Romero povukao je za kosu Marka Kukurelju, oborio ga na zemlju, Tejlor je bio iza, gledao je sve to i nije dosudio faul. Hari Kejn je glavom zatim smjestio loptu u mrežu i donio bod "pijevcima". Zbog toga je Tejlor bio na udaru.

Zbog svega toga navijači Čelsija pokrenuli su peticiju da im on nikada više ne sudi. Kada su u pitanju mečevi Crvene zvezde koje je sudio, bio je na centru 2019. godine na "Marakani". Sudio je revanš meč sa Jang Bojsom, a crveno-bijeli su tada prošli u grupnu fazu Lige šampiona. Prošle godine je sudio i Partizanu u porazu od Fejenorda u Ligi konferencija (3:1). Tejloru će u Beogradu pomagati Geri Besvik i Adam Nan, četvrti sudija je Dejvid Kut, dok su za VAR zaduženi Kris Kavano i Pol Tirni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC