• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević je bio predviđen da zamijeni Stankovića! Zvezda se oglasila poslije šoka

Autor Haris Krhalić

Poslije promjene na klupi Mitar Mrkela pričao je o Dejanu Stankoviću i Milošu Milojeviću.

 Mrkela o novom treneru Zvezde Izvor: MN PRESS

Potpuni šok u Crvenoj zvezdi, Dejan Stanković je otišao iz kluba, a na klupu je stigao Miloš Milojević. Nekadašnji asistent je sada na mjestu šefa stručnog štaba tima sa "Marakane". Sada se i klub oglasio.

Sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela putem zvaničnog sajta dao je svoje viđenje cijele situacije. Otkrio je da je sve ovo bilo planirano i da se ovako nešto očekivalo. Doduše ne u ovom trenutku kada je tek završen žrijeb za Ligu Evrope...

"Prije svega želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na izvanrednoj saradnji i istim takvim rezultatima u protekle tri godine. Odlično smo funkcionisali i postigli puno toga. Sada će ekipu preuzeti Miloš Milojević. Riječ je o mladom i izuzetno perspektivnom stručnjaku s kojim sam sarađivao godinu i po dana dok je bio asistent šefu stručnog štaba, ali i čovjeku koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi i odlično je poznaje", rekao je Mrkela.

Nekadašnji igrač, a sada funkcioner kluba uvjeren je da će novi šef struke imati mnogo uspjeha u svim takmičenjima. Kako u domaćem šampionatu tako i u Evropi gdje je srpski tim u grupi sa Monakom, Ferencvarošem i Trabzonom. On će voditi ekipu već na utakmici protiv Javora za vikend.

"Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Milojević je svakako bio predviđen da zamijeni Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvezdu sigurno čekaju novi uspjesi sa Milojević na klupi, a vjerujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu", zaključio je Mrkela.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC