• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda već našla novog trenera: Vraća se Milojević!

Autor Haris Krhalić

Dejan Stanković je otišao, a novi šef stručnog štaba Crvene zvezde je već poznat! Biće to njegov bivši pomoćnik na "Marakani", Miloš Milojević.

 Miloš Milojević na korak od preuzimanja Zvezde Izvor: MN PRESS

Nedugo nakon što je Dejan Stanković podnio ostavku i otišao iz Crvene zvezde, postalo je skoro izvjesno da će ga naslijediti Miloš Milojević, njegov bivši pomoćnik. On je krajem jula dobio otkaz u Malmeu i slobodan je u izboru novog tima, a taj tim će po svemu sudeći biti upravo srpski šampion.

Milojević je došao u Zvezdu kada i Stanković i zajedno su osvojili dvije titule, Kup i izborili plasman u nokaut fazu Lige Evrope. "Marakanu" je napustio 2021. i otišao u Hamarbi, pa u Malme. Na Skandinaviji je stekao značajno fudbalsko ime ostvarujući odlične rezultate sa Mjalbijem, sa kojim je u dvije sezone napredovao kroz dva ranga.

Milojević je rođen 1982. godine u Knjaževcu, u omladincima je bio član Radničkog iz Niša i Crvene zvezde, a seniorsku karijeru je gradio u Timoku i Bežaniji, dok 2006. nije otišao na Island i tamo igrao sve do kraja karijere, 2011. Trenerskim poslom počeo je da se bavi u svom posljednjem klubu, Vikinguru, a onda je sa Brejdablikom napravio velike rezultate od 2017, pa je preko Mjalbija došao u Zvezdu. Sada se u nju vraća drugi put, jer će postati šef stručnog štaba osim u slučaju velikog preokreta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC