• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoćemo opet u nokaut fazu Lige Evrope! Prva poruka iz Crvene zvezde o žrijebu: Moglo je i lakše, ali naš cilj se zna!

Autor Dragan Šutvić

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela komentarisao je žrijeb za Ligu Evrope, na kojem su crveno-bijeli dobili zahtjevnu grupu.

 mitar mrkela o žrijebu lige evrope  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda igraće u grupnoj fazi Lige Evrope protiv Monaka, Ferencvaroša i Trabzona i može se reći da nije imala sreće na žrebu.

Pre svega, sva četiri tima počela su sezonu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a pored zvučnog tima iz francuske Lige 1, tu su tri nacionalna šampiona.

Možda će vas zanimati

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela je u izjavi za TV Arena sport komentarisao protivnike ekipe Dejana Stankovića.

"Izuzetno jaka grupa, tako mora da bude kada je ovo takmičenje u ptanju. Možda smo negdje mogli da dobijemo i malo slabijeg protivnika iz nekog šešira, ali svejedno. Željeli smo jake protivnike, da se izmjerimo sa tim protivnicima, mislim da su atraktivni i za naše navijače. Naši ciljevi biće isti kao i ranijih godina, želimo da prođemo grupu, da se kvalifikujemo među 32 ili 16 najboljih ekipa u Ligi Evrope. To smo činili posljednjih godina, posljednja tri naša učešća su bila uspješna, prolazili smo grupe i očekujemo da tako bude i sad", rekao je Mrkela, koji nije htio da procjenjuje ko je glavni favorit i kratko je govorio o svakom protivniku.

"Svi su rivali jaki, teško je procijeniti ko je tu glavni favorit. Monako dolazi iz jake lige, uvijek imaju dobre igrače, dobro igraju, vjerovatno su neko ko može da igra i u Ligi šampiona. Ferencvaroš je šampion svoje zemlje, u velikom usponu, pravi velike rezultate u Evropi, igrao je Ligu šampiona... Trabzon je prvak Turske, velika euforija, očekivali su Ligu šampiona i nisu se proslavili, ali očekuje nas jak protivnik, sa kvalitetnim fudbalerima", dodao je Mrkela.

Na "Marakani" i dalje žale zbog propuštene šanse da se kvalifikuju za Ligu šampiona, ali se već okreću novom izazovu.

"Svima nam je teško palo da se nismo kvalifikovali u Ligu šampiona, očekivali smo to i željeli, pa emocije nisu kakve smo očekivali, ali život ide dalje, ispunili smo naše ciljeve, pred nama je još jedno evropsko takmičenje po grupama."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC