• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo ušao u Ligu šampiona, Mamić se oglasio! Jedna fotka podigla buru - Zdravko objavio zaradu svih klubova!

Autor Nemanja Stanojčić

Zdravko Mamić ponovo je pričao o Dinamu iz Zagreba.

 Zdravko Mamić o Dinamu i Ligi šampiona Izvor: Profimedia

Dinamo Zagreb prošao je u Ligu šampiona. U plej-ofu je nadoknadio poraz iz prvog meča (0:1) i u Zagrebu poslije produžetka savladao Bodo/Glimt sa 4:1 i ukupnim rezultatom 4:2 prošao u elitno takmičenje. Zbog toga se oglasio Zdravko Mamić.

Nekadašnji predsjednik kluba oglasio se na društvenim mrežama i još jednom podsjetio na uspjehe kluba koji je vodio. Uporedio je sve to sa grčkom mitologijom i stavio je sebe u prvi plan.

"Kao što je Atlas na leđima nosio cijeli nebeski svod, tako Dinamo već skoro dvije decenije na leđima u Evropi nosi hrvatski fudbal. Ove godine je kao najveći sponzor hrvatskog fudbala, koji ništa ne traži zauzvrat, prihodovao ostatku lige tri puta veći iznos nego što su sami svojim radom zaradili. Više od 4,5 miliona evra ili 33 miliona kuna. Hvala Dinamo, bilo bi dovoljno", poručio je Mamić.

Podsjetimo, Zdravko je u Hrvatskoj pravosnažno osuđen i on je zbog toga otišao u Međumirje u BiH i tamo je već četiri godine. On je osuđen da je "izvlačio" novac iz kluba u periodu kada je bio prvi čovjek Zagrepčana...

Što se Dinama tiče, čeka ga težak zadatak u najelitnijem evropskom takmičenju. Nalazi se u grupi E i igraće protiv Čelsija, Salcburga i Milana. Jasno je po imenima da je autsajder u grupi, ali je ranije znao da iznenadi. Ostaje da se vidi hoće li i sada uspjeti da napravi čudo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC