• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Dinama nezadovoljan stadionom: "Nije dostojan takmičenja koje će ugostiti"

Autor Nikolina Damjanić

Trener zagrebačkog Dinama otvoreno je rekao da ga je sramota što igra na "Maksimiru".

 Trener dinama o maksimiru Izvor: MN PRESS

Dinamo iz Zagreba uspeo je da se osmi put u istoriji kvalifikuje u grupnu fazu Lige šampiona pošto je na svom "Maksimiru" preživjeo pravu dvosatnu dramu protiv norveškog prvaka Bode Glimta.

Uspjeli su Norvežani da ostvare rezultat koji im garantuje produžetke (2:1), ali za više nisu imali snage pošto su Drmić i Bočkaj pogocima u posljednjih pet minuta trasirali put ka minimum 22 miliona evra koliko će zaraditi "modri", a ono što ih u ovom trenutku mori je što će ponovo biti osramoćeni u Evropi.

Ne misle na rezultat, nego na stadion "Maksimir" koji je jedan od najružnijih u Evropi, a iako se godinama već najavljuje rekonstrukcija, čak i rušenje i izgradnja novog - ponovo će Dinamo na ovom oronulom zdanju igrati Ligu šampiona.

"U Ligi šampiona ćemo se sramotiti, najveće evropske ekipe će dolaziti na stadion koji nije dostojan tog takmičenja koje će ugostiti", poručio je trener "modrih" Ante Čačić koji je više puta govorio o tome da Dinamo nema stadion koji je dostojan uspjeha u posljednje dvije decenije.

"Zahvaljujem igračima koji su me učinili najponosnijim čovjekom na svijetu, rođeni sam Zagrepčanin, u dva pokušaja sam sa svojim klubom otišao u Ligu šampiona, s klubom u koji me pokojni otac Šime doveo kad sam imao pet godina. Teška utakmica za igrati, za voditi. Imali smo sjajno prvo poluvrijeme, sjajnog protivnika. Morali smo da napravimo promjene zbog problema, herojska borba naših igrača, vjerovali smo da možemo - i uspjeli smo. Stalno sam govorio, nismo odlagali utakmice, često smo rotirali i to smo sada naplatili. Svaki igrač je ulaskom s klupe dao svoj doprinos".

Podsjetimo, Dinamo iz Zagreba će svoje protivnike u grupnoj fazi Lige šampiona saznati danas od 18 časova kada bude održan žrijeb u Nionu, a hrvatski prvak biće u posljednjem šeširu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC