• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pravi promjene pred derbi! Petrić pričao o pojačanjima, pa poručio: "Ne radimo to zbog Crvene zvezde"

Autor Dragan Šutvić

Gordan Petrić najavio je promjene u timu pred derbi.

 gordan petrić o vječitom derbiju  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan se sprema za meč protiv Radničkog u Kragujevcu (nedjelja 17 časova), ali je u glavi svima svakako vječiti derbi. Već u srijedu će na stadionu u Humskoj biti odigran prvi ovosezonski duel dva najveća srpska kluba.

Na klupi neće biti nijedan od trenera koji je na početku sezone vodio ekipu, Gordan Petrić zamijenio je Iliju Stolicu, Miloš Milojević Dejana Stankovića. Pred naredni duel konferenciju za medije održao je i Petrić i pričao je o planovima i najavio promjene u timu za naredni susret.

Možda će vas zanimati

"O Zvezdi razmišljam tek koliko je potrebno da bismo organizovali treninge. Neki igrači će odmarati, ali ne zbog Zvezde već zbog gustog rasporeda", jasan je Petrić.

Ulazi Partizan u meč sa Radničkim u dobrom raspoloženju. Poslije remija na Malti obezbijedio je evropsku jesen i igraće u Ligi konferencija. Sada ih čeka i nadoknada određenih mečeva i dodatni zamor.

"Sve što se tiče Evrope je završeno, igrači su osjetili olakšanje, skinut je veliki teret. Čeka nas zanimljiva utakmica, ali znamo da imamo neke odložene mečeve i da će to stvoriti dodatnu problematiku. Vjerovatno će se igrati u vremenu predviđenom za odmor."

Priča se dosta o pritisku koji je bio na igračima crno-bijelih i na treneru zbog slabijeg početka sezone. Za razliku od fudbalera Gordan ističe da on nije osjećao nikakvu vrstu presije i da nije imao takvu vrstu problema.

"Igrači su osjetili pritisak u posljednjih mjesec i po dana, kod mene ta tenzija ne postoji. Kako su ljudi shvatili to, ja ne znam, meni je utakmica na Malti bila rutina. Rekao sam i prije tog duela da je za mene rezultat bitan i da možda neće biti ljepote fudbala. Idemo polako i postepeno iz meča u meč."

Potom je krenula priča o pojačanjima, stigao je Traore, Gojko Cimirot bi uskoro trebalo da stigne u Humsku. Svi oni trebalo bi da budu ono što nedostaje crno-bijelima u sastavu.

"Traore se upoznao sa saigračima i stručnim štabom, imaće priliku da se pokaže u Kragujevcu. Djeluje kao tip igrača između Zdjelara i Moreire. Očekujemo još pojačanja, Cimirota očekujemo, klub radi na tome, ali i Standard ima svoje uslove. Bio bi nam pojačanje i u januaru. Pričalo se i da bi Vujačić mogao da ode u Soči, tu informaciju nisam dobio, ako se to dogodi želim mu sreću, ali bismo tako mogli da ostanemo deficitarni na štoperskoj poziciji", zaključio je Petrić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC