• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrali mu dijamante, polomili vilicu i ugrozili karijeru! Najiščekivaniji transfer ljeta mogao bi iznenada da propadne!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Obamejang najvjerovatnije neće napustiti Barselonu pošto su mu pljačkaši polomili vilicu.

 Obamejang-ne-moze-u-Celsi-jer-mu-je-polomljena-vilica Izvor: Instagram/Auba/Screenshot

Pjer-Emerik Obamejang je čitavog ljeta na "izlaznim vratima" Barselone pošto mu je zaduženi klub iz Katalonije okrenuo leđa nakon što su doveli Roberta Levandovskog, pa bi već poslije šest mjeseci mogao da ode sa "Nou Kampa". Najviše je "zagrijan" Čelsi koji pod hitno mora da dovede napadača koji će riješiti hroničiti problem sa efikasnošću, međutim sve stoji već nedjeljama i dodatno je ugroženo nakon životne drame koju je preživio Gabonac.

Obamejangu su za vikend maskirani pljačkaši upali u kuću i opljačkali ga (dijamanti, nakit...), a tom prilikom su i pretukli napadača Barselone koji je zbrinut u bolnici. Ispostavilo se da je Obamejangu prilikom pljačke čak polomljena vilica, što znači da će morati da pauzira oko pet-šest nedjelja, a čini se da će se zbog toga Čelsi povući iz pregovora!

Tomasu Tuhelu je napadač potreban odmah i pitanje je da li će ga čekati još mjesec i po dana, odnosno moglo bi da se ispostavi da ga je pljačka koštala transfera. Obamejang nije prvi fudbaler Barselone koga su lopovi uhodili mjesecima i napali ga u domu nakon utakmice, a drama nije mogla da se odigra u gorem trenutku po njegovu igračku karijeru, pošto bi vrlo lako moglo da se dogodi da čitavu jesen presjedi na klupi ako ga ne angažuje Čelsi.

Pojavila se informacija i da bi Mančester junajted bio zainteresovan da pozajmi Obamejanga, što opet polomljena vilica mijenja, a tiho se spekuliše i da je poznati agent Žorš Mendeš čuvši za stanje Gabonca - ponovo pozvao gazdu Čelsija i predočio mu da je njegov Kristijano Ronaldo i dalje opcija za njih, samo ako žele da ga dovedu.

Podsjetimo da je Obamejang u Engleskoj već nosio dres Arsenala sa kojim je na kraju raskinuo ugovor jer je bio u svađi sa Artetom, dok Tuhela odlično poznaje iz Dortmunda, u vrijeme kada je Gabonac bio jedan od najboljih napadača svijeta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC