• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Poštujem bod i Partizan, ali nisam zadovoljan" - Milojević otkrio za šta je Zvezda kažnjena!

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde iznio je utiske nakon rmeija koji su crveno-bijeli odigrali na stadionu najvećeg rivala.

 Miloš Milojević nakon remija sa Partizanom Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd/printscreen

Crvena zvezda je remizirala protiv Partizana u 168. vječitom derbiju, a trener Miloš Milojević govorio je nakon meča na stadionu Partizana. Iako je vodio nekoliko treninga Zvezde u prethodnom periodu, Milojević je morao da izvuče iz tima maksimum i pripremi ekipu za najteže gostovanje u ligi.

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde prvo je upitan za fizičku spremu svog tima. Prethodnih nekoliko nedjelja čini se da Zvezda ima problema u finišu susreta, jer njeni najbitniji igrači ne mogu da izdrže 90 minuta paklenog tempa kakav je i večeras bio na terenu stadiona u Humskoj. Takođe, on je analizirao šta je bilo dobro, a šta Zvezdi falilo u derbiju.

"Dobra utakmica, prvenstvena. Trideset minuta je model kako treba igrati, ali i protivnik se pita. Prepustili smo neke stvari koje nismo željeli. Dali smo evrogol, ali nismo bili konkretni u završnicii. Potrebno nam je više dolazaka u blok, da budemo agresivniji, da budemo bolji na prekidima. Nikad u životu, pa ni sad, neću komentarisati suđenje. Vjerujem da ako ima pravde, to se negdje vrati. Iz moje perspektive nisam mogao da vidim. I poslije tog gola i pre tog gola imali smo dobre situacije u kojima je falio kvalitetniji završni pas. U velikoj utakmici morate da završite takve stvari, a ne da pustite rivala u utakmicu. Igrači su dali maksimum, nezadovoljni su bodom na stadionu Partizana. Oni cijene sebe. Fizička sprema nije nešto što treba ocjenjivati paušalno, da li su spremni ili nisu. Vjerujem da na motivaciju može da se igra 5-6 utakmica i da to bude gorivo. Poslije imamo pauzu za reprezentacije, pa da radimo", rekao je trener Zvezde.

Crno-bijeli večeras nisu uspjeli da iznenade Crvenu zvezdu, koja se pripremila za dvije različite varijante. "Nije nas Partizan iznenadio, izveli su najbolju postavu uz žrtvu Fejse da bi mali Belić bio bonus. Postojala je ta opcija ili da igraju sa tri pozadi pa da Jović ili Petković budu jedan od bonusa. Nije bilo faktora iznenađenja. Da su nas iznenadili, ne bismo dobro izgledali na početku", ispričao je Miloš Milojević.

Na kraju, trener Crvene zvezde rekao je da poštuje rivala, ali da nije zadovoljan osvojenim bodom. "Nisam zadovoljan. Poštujem jedan bod i Partizan kao protivnika, ali nisam zadovoljan. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, ali nisam zadovoljan sto odsto. Zadovoljan sam momcima i zalaganjem, kaznili su nas za mali momenat nepažnje. Ne bi bilo riješeno prvenstvo ni da smo dobili ovaj meč, to se ne završava u septembru. Ovo je opomena i poruka za momke, moramo da idemo dalje", zaključio je novi šef struke crveno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC