• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan ima novog gazdu, Ibrahimović je sa njim u ratu!

Autor Dragan Šutvić

Da li će Zlatan Ibrahimović biti iznenađen kada sazna da je jedan od novih vlasnika Milana i slavni košarkaš Lebron Džejms, s kojim je ulazio u javnu polemiku?

 lebron džejms novi gazda milana  Izvor: Profimedia

Šampion Italije Milan prodat je kompaniji "Red berd kapital partners" za 1,2 milijarde evra. Slavni italijanski klub bio je u vlasništvu Eliot grupacije, koja ga je prethodno otkupila od kineskih vlasnika.

"Kao novi vlasnik Milana, 'Red berd' će nastaviti da ulaže u sve važne oblasti i unaprediće sportske i komercijalne interese kluba gradeći na krilima prošlogodišnje titule. Iskustvo kompanije u građenju sportskih biznisa obezbijediće da sljedeće poglavlje u istoriji Milana bude izgrađeno na trenutnim uspjesima", stoji u saopštenju novih vlasnika Milana, objavljenom na zvaničnom sajtu kluba.

Konzorcijum oko "Red berd" tima čine i vlasnici Liverpula, slavnih bejzbol franšiza Njujork jenkisa i Boston red soksa, hokejaškog tima Pitsburg pingvinsa i drugih sportskih kolektiva, a među njima su i košarkaš Los Anđeles lejkersa Lebron Džejms i poznati reper Drejk. A poznato je da su se Zlatan Ibrahimović, centarfor Milana, i Lebron nekoliko puta javno "prozivali.

Izvor: Profimedia

Tačnije, Šveđanin je otvoreno kritikovao to što se košarkaš miješa u stvari koje ne zna. "Mi vrhunski političari nismo političari, oni dijele narod, a u mom svijetu sport ujedinjuje ljude. Treba da se bavimo onim u čemu smo dobri", poručio je Šveđanin košarkašku jednom prilikom.

"Nemoj da se kačiš sa mnom, nije ti pametno", odgovorio je as Lejkersa Ibrahimoviću i jasno poručio da nema namjeru da "začepi" onda kada vidi da je nešto nepravedno. "Vrlo sam edukovan kada govorim o nekim stvarima. Nemojte da ne napadate, pogrešna sam osoba za to", rekao je tada Lebron.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC