• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Glavni razlog jaka svlačionica!" Kapiten Sloge Meridian o sjajnim rezultatima debitanta u ligi: Oslobodili smo se grča!

Autor Dragan Šutvić

Sloga Meridian je hit m:tel Premijer lige BiH.

 kapiten sloge aleksandar milaković o rezultatima  Izvor: Promo/FK Sloga Doboj

Dobojska Sloga Meridian najprijatnije je iznenađenje dosadašnjeg toka m:tel Premijer lige BiH!

Debitant u bh. eliti odigrao je sedam mečeva i uknjižio tri pobjede, te po dva remija i poraza. Posljednji odličan rezultat upisan je u utorak, kada je na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči razoružan Velež (3:0), a posebno upada u oči činjenica da je Sloga Meridian postigla najviše golova u dosadašnjem toku sezone (16).

Možda će vas zanimati

"Kako su pripreme tekle i kako smo igrali, mislili smo da ćemo imati mnogo problema u realizaciji. Međutim, kada su došle zvanične utakmice, sve se promijenilo. Samo na jednoj smo postigli jedan, a na preostalih šest najmanje po dva gola. Glavni razlog je vjerovatno jaka svlačionica, pa bih rekao da smo na to zajedništvo i atmosferu postigli nekoliko golova. Osim toga, stigao je momak koji pravi razliku Luka Kulenović, a mi ostali trudimo se da ga ispratimo i podržimo na pravi način", istakao je kapiten Dobojlija Aleksandar Milaković za Glas Srpske.

Milaković ističe da njegova ekipa ima respekt prema svakom rivalu, ali da su se oslobodili grča koji je karakterističan za debitante.

"Sve smo sigurniji, igramo lijepo za oko i, što je još važnije, to prate dobri rezultati. Tako ćemo i nastaviti. Već u subotu gostujemo Slobodi u Banovićima i mislim da je to ekipa protiv koje takođe možemo igrati našu igru. Svima smo poslali jasnu poruku sa posljednja dva trijumfa i pokazali da nismo mačji kašalj."

Dres Sloge Meridian u ovoj sezoni nosi i Milan Milanović, nekadašnji štoper Askolija, Palerma i Vićence.

"Dosta nam znači i igrački, ali je i njegovo iskustvo dragocjeno za sve igrače, posebno mlade, koji se uz njega osjećaju mnogo sigurnije. Djelujemo sve stabilnije i zaista mislim da možemo nastaviti kako smo započeli", istakao je Milaković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC