• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ona je agent, a fudbaler mora da joj plaeti 350.000€: Radila s Partizanom, slikala se za Plejboj, sad dobija bogatstvo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Anamarija Prodan je pobijedila na sudu i od fudbalera Parme će zato dobiti lijepu svotu novca.

 Bivši fudbaler Parme menadžerki Anamariji Prodan mora da plati 350.000 evra Izvor: Instagram/anamariaprodanreghecampf/Printscreen

U svijetu fudbala je dobro poznato da je Vanda Nara i supruga i agent napadaču Mauru Ikardiju, ove godine je i Rafaela Pimenta dospjela u centar pažnje kao de fakto nasljednica posla pokojnog Mina Rajole, ali još jedna dama "vedri i oblači" u ovom poslu.

Rumunka Anamarija Prodan (49) je jedna od najpoznatijih fudbalskih menadžera u svijetu, ističe se i svojim provokativnim izdanjima, a sada će postati i bogatija za 350.000 evra koje će jedan fudbaler Parme morati da joj isplati!

O čemu se zapravo radi? Fudbaler Denis Man je u januaru 2021. godine bio dio transfera vrijednog 13.000.000 evra. On je tada napustio FCSB (nekadašnja Steaua) i prešao u Parmu, ali je Anamarija bila izostavljena iz cijele priče iako po ugovoru to nije smjelo da se desi.

Rumunski mediji otkrivaju da je Prodanova 2016. godine potpisala ugovor na pet godina sa pomenutim fudbalerom, po kojem je ubačena klauzula o eksluzivnosti u korist agenta u vezi s pregovorima i sklapanjem budućih pregovora. To znači da Man nipošto nije smio da sklapa ugovore u kojima ona ne bi bila posrednica.

"Tom prilikom obje strane su uvele klauzulu kazne u iznosu od 350.000 evra u slučaju da jedna od njih ne poštuje odredbe ugovora o posredovanju", rekao je njen advokat Sabin Gerdan. S druge strane, i portal "clujust.ro" piše o detaljima iz zapisnika o presudi.

"Nalaže se tuženom (Denis Man) da plati tužitelju (Anamarija Prodan) iznos od 350.000 evra, što predstavlja ugovorne kazne kao i zakonske zatezne kamate povezane s ovim iznosom, računato od 27. 5. 2021. (datum podnošenja tužbe) pa do isplate duga."

Tako će Anamarija dobiti lijepu zaradu po tom osnovu. Anamarija Prodan je poznata i po tome što je bila menadžerka Gabrijela Enakea, fudbalera kojeg je 2018. godine dovela u Partizan. Ipak, Rumun se u Humskoj nije proslavio. Inače, Prodanova se svojevremeno fotografisala i za "Plejboj", a radi se o jednoj od najatraktivnijih fudbalskih menadžerki u svijetu. Evo i zbog čega:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC