• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović nakon "nule" protiv Veleža: Realizacija je veliki problem, možda nam nedostaje i samopouzdanja...

Autor Dragan Šutvić

Trener Borca ne može da bude zadovoljan ishodom duela sa Mostarcima.

 marinović 2.JPG Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

U jednom od derbija desetog kola m:tel Premijer lige BiH, Borac i Velež su podijelili bodove (0:0).

Tim kojim komanduje Vinko Marinović stvorio je nekoliko veoma dobrih prilika za postizanje pogotka, ali nije uspio da nađe put do mreže gostiju, te je treći put ove sezone ostao bez cijelog plijena pred domaćom publikom.

"Čestitao bih ekipi Veleža na osvojenom bodu. Sigurno da ne mogu da budem zadovoljan obzirom da smo imali dovoljno šansi na jednoj ovakvoj utakmici da postignemo gol i dođemo do pobjede. Realizacija je problem koji moramo da rješavamo, bile su to dosta dobre šanse za postizanje gola. Možda malo fali i samopouzdanja i na tome moramo da radimo u narednom periodu", rekao je Marinović za TV Arena sport.

U narednom kolu, posljednjem prije septembarske pauze, crveno-plave čeka još jedan derbi, gostovanje Tuzla sitiju u Srebreniku.

"Neće biti lako, idemo iz derbija u derbi, ali imamo opet pet-šest dana da popravimo neke stvari i spremimo se za taj duel."

Izvor: Anadolija/Željko Miličević

Strateg Mostaraca Amar Osim, sa druge strane, ističe da može da bude zadovoljan ishodom duela u Novom Gradu.

"Borac ima kvalitetne individualce, prema naprijed pogotovo. Igralo se po jako teškom terenu, što nije pogodovalo ni nama ni Borcu. Na takvim terenima najčešće može da bude postignut gol iz prekida, tu je Borac super, super jak, tako nam je i prijetio najviše. Uspjeli smo nekako da se odbranimo, imali smo i mi par situacija u napadu, ali nismo uspjeli što zbog brzopletosti, što zbog kvaliteta njihovih igrača. Međutim, izvukli smo bod, borili smo se, iako smo bili itekako oslabljeni. Borili smo se do kraja, imali i sreće u nekim trenucima i na kraju ponijeli bod za koji niko ne može da kaže da smo ga ukrali."

Imali su Mostarci velikih kadrovskih problema pred ovaj duel, ali su uspjeli da ostanu neporaženi u duelu sa Borcem i steknu veliku dozu samopouzdanja pred naredni vikend i derbi sa Sarajevom.

"Iz kola u kolo se popunjavamo. Nije lako kad igrači pauziraju mjesec, dva, tri, ne mogu da se vrate tek tako. Neki su počeli da se vraćaju, već se njihov učinak i vidi po malo. Nadamo se da ćemo poslije reprezentativne pauze biti dosta kompletniji."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC