• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ucjene uspjele, Barselona prijetila tužbom, pa popustila! Francuz ostaje u Madridu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Antoan Grizman ostaće u Atletiko Madridu po svemu sudeći.

 Atletiko-Madrid-kupuje-Antoana-Grizmana-na-popustu. Izvor: Profimedia

Antoan Grizman ostaće u Atletiko Madridu. Ucjene kluba iz španske prestonice su izgleda bile uspješne, pa su poslije serije poteza sa bizarnim izmjenama dobili šta su htjeli. Kupiće francuskog fudbalera, ali po svojim uslovima. Sa višemilionskim popustom.

Prema pisanju francuskog lista "L'Ekip" Barsa i Atletiko su u završnoj fazi pregovora oko otkupa i klauzula će biti smanjena sa 40 na 25 miliona evra. To bi uskoro trebalo da bude riješeno, pa će tako Dijego Simeone konačno moći da koristi igrača na duži vremenski period, a ne samo na pola sata kao što je do sada radio. Filmska priča konačno dobija epilog koji će izgleda zadovoljiti i jednu i drugu stranu.

Atletiko je doveo Grizmana na pozajmicu, ali je u njegovom ugovoru stajala obavezna otkupna klauzula od 40 miliona evra ukoliko bude igrao više od pola sata po meču. Zato ga Simeone u igru uvodi uvijek oko 60. minuta utakmice, jer u tom slučaju klauzula pada na 20 miliona evra. Tako je Antoan tokom cijele sezone bio neka vrsta "superizmene" korišćena sredinom drugog poluvremena. Sada su klubovi blizu da pronađu zajednički jezik.

Barselona je prijetila tužbom Madriđanima, ali izgleda da su sada odustali od te ideje. Umjesto suda, ročišta i svega što bi trajalo vjerovatno mjesecima, seli su za pregovarački sto i pronašli rješenje koje odgovara svima. Kataloncima je novac neophodan, jer su u velikim finansijskim problemima, a "jorgandžije" nisu željele da preplate fudbalera koji je u padu forme.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC