• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović upisan u APR kao predsjednik, odmah se oglasio JSD Partizan! Traje sukob u crno-bijelom sportskom društvu!

Autor Haris Krhalić

Ko je predsjednik JSD Partizan? Ostoja Mijailović upisan je u utorak u APR-u kao predstavnik sportskog društva, a onda je stiglo zvanično saopštenje iz Humske da je to falsifikat.

 JSD Partizan se oglasio u slučaju "predsjednik" Izvor: MN PRESS

Poslije burnog ponedjeljka i sukoba struja Milorada Vučelića i Ostoje Mijailovića u borbi za mjesto predsjednika JSD Partizan, utorak je donio nove zaplete. Mijailović, predsjednik KK Partizan, upisan je u toku dana u Agenciji za privredne registre kao ovlašćeno lice za zastupanje sportskog društva i tim dokumentom je praktično upisan kao novi predsjednik JSD Partizan. Prethodno je bio upisan Milan Obućina, koji je ispunio uslove za odlazak u penziju,

Nekoliko sati kasnije, JSD Partizan se oglasio saopštenjem i poručio javnosti da je ta promjena izvršena "na osnovu falsifikovanih dokumenata koje je Mijailović dostavio Agenciji". Saopštenje JSD Partizan prenosimo u cjelosti:

JSD "Partizan" ovim putem obavještava javnost da je današnja promjena lica ovlašćenog za zastupanje JSD "Partizan" u Agenciji za privredne registre izvršena na osnovu falsifikovanih dokumenata, koja je podnosilac prijave Ostoja Mijailović dostavio Agenciji.
Zapisnik sa sastanka kojim je rukovodio Mijailović i odluka sa tog sastanka ne predstavljaju validna dokumenta, a pritom sadrže i falsifikovan pečat JSD "Partizan", čime je podnosilac prijave Ostoja Mijailović izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave iz čl. 355 Krivičnog zakonika RS. Dokumenta sa neistinitom sadržinom su zatim danas predata Agenciji za privredne registre, sa ciljem promjene lica ovlašćenog za zastupanje. Odgovorna lica u Agenciji za privredne registre, odnosno direktor Milan Lučić su izvršila krivično djelo zloupotreba službenog položaja iz čl.359 Krivičnog zakonika RS, omogućavajući Mijailoviću nezakonit upis u registar.

Ovako nešto je bilo i očekivano, nakon jučerašnjeg sastanka koji je Mijailović održao sa dijelom delegata, te je stoga JSD "Partizan" još jutros dopisom obavijestio Agenciju za privredne registre da se tako nesto može desiti, obzirom da nam je poznat model rada Ostoje Mijailovića. Ovim postupkom Ostoja Mijailović je pored učinjenih krivičnih dela, prekršio i odredbe Statuta JSD "Partizan" i Zakona o sportu.

JSD "Partizan" će sutra uložiti žalbu na rješenje Agencije za privredne registre, koje rješenje će biti zasigurno poništeno. Takođe, biće podnijeta i krivična prijava protiv Ostoje Mijailovića, Milana Lučića i ostalih lica koja su izvršila i pomogla u izvršenju učinjenih krivičnih dijela.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC