• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sa neočekivanom gostom u Turskoj! Bivši fudbaler u avionu, već je "sređivao" pojačanje na Marakani (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda će imati i podršku Duška Tošića u Trabzonu.

 Dusko-Tosic-sa-Crvenom-zvezdom-u-Trabzonu. Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u srijedu ujutru otputovala u Tursku gdje je danas očekuje meč sa Trabzonsporom u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope (18.45), a u avionu je pored 23 fudbalera bilo i jedno interesantno i neočekivano lice. Sa delegacijom Crvene zvezde otputovao je i bivši fudbaler Duško Tošić koji ima bogato iskustvo igranja u Turskoj, a koji je rado prihvatio poziv da bude gost utakmice koja se igra na stadionu "Senol Guneš".

Duško Tošić je posmatrao i trening Crvene zvezde, i to po pljusku, a sigurno će imati i po koji savjet za svoj bivši klub pošto je sigurno dobro upućen u fudbalske prilike u Turskoj gdje često boravi.

Nije mnogo falilo da Duško Tošić pomogne i na terenu, ali se penzionisao prije nego što je drugi put zadužio opremu na "Marakani". Bilo je "opipavanja pulsa" u sezoni nakon početka pandemije korona virusa, međutim tada je Tošić otišao u Kasimpašu u kojoj je i završio karijeru, i to vrlo tiho, bez prevelike pompe. Odmah nakon toga prebacio se na menadžerski posao, a prvi veći posao bio je dovođenje Miralema Pjanića u svoj bivši klub Bešiktaš.

Takođe, dobro je poznato i da je Duško Tošić posredovao u dovođenju Rišaira Živkovića, ali se holandski fudbaler srpskog porijekla nije snašao i već ovog ljeta je raskinuo ugovor.

Podsjetimo, Duško Tošić je igrao za OFK Beograd, Sošo, Verder, Portsmut, KPR, Zvezdu, Betis, Genčer, Bešiktaš, Guangdžou i na kraju Kasimpašu u kojoj je završio karijeru. Takođe, Tošić koji je tokom karijere igrao na mjestu štopera i lijevog beka - ima i 26 nastupa za reprezentaciju Srbije.

Izvor: Instagram/Dusko Tosic

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC