• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnik Čelsija izjavom šokirao legende! Hvatali se za glavu zbog Amerikanca: Čovječe, nauči prvo osnovne stvari!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Poslije čudne izjave Toda Bolija oglasili su se Tjeri Anri i Džejmi Karager.

 Vlasnik-Celsija-Tod-Boli-sokirao-Tjerija-Anrija-i-Dzejmija-Karagera Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/CBSSportsGolazo

Kupio je Amerikanac Tod Boli (48) Čelsi od Romana Abramoviča i već je stigao da iznervira mnoge. Kako navijače kluba koji vodi, tako i druge klubove, legende, bivše asove. Svijet mu se smije zbog nekih izjava poput one da su "Mohamed Salah i Kevin de Brujne ponikli u Čelsiju". Ali, nije samo sa tim briljirao.

Nedavno je Boli dao izjavu koja je razbjesnila mnoge ljubitelje fudbala. Želi da uvede neke običaje iz američkih sportova u Premijer ligu, jer tvrdi da se tako povećava zarada i profit klubova. "Nadam se da će Premijer liga naučiti lekciju iz američkih sportova i da će shvatiti neke stvari. Zašto ne organizuje turnir sa četiri posljednjeplasirana kluba. Zašto nema Ol-star meča, recimo duel Sjevera i Juga Engleske", rekao je Boli. To je iznerviralo legende Arsenala i Liverpula Tjerija Anrija i Džejmija Karagera.

"Da li je stvarno upotrebio riječ lekcija? Šta to treba da znači, da li je on neki učitelj, šta je? Ne sviđaju mi se njegove ideje, ovo je Evropa, ne funkcionišu stvari tako. Timovi ispadaju i ulaze u ligu. Možda se navijačima sviđa prijedlog, meni se ne dopada", rekao je Anri.

Na to se u studiju nadovezao bivši defanzivac tima sa "Enfilda". Naglasio je da nema ništa protiv novih prijedloga i da je spreman da sasluša novitete, ali da ovakve stvari ne prolaze u jednoj od najjačih liga na svijetu. Posebno kada se uzme u obzir da je tek stigao i da je odmah otpustio Tomasa Tuhela.

"Smatram da je njegova izjava veoma arogantna. Slažem se da uvijek treba čuti neke nove ideje, saslušati šta neko ima da kaže. Ni meni se ne sviđa ovo što je rekao, posebno pošto je tek stigao u Premijer ligu. Otpustio je trenera Tuhela poslije tri kola, ovdje je nešto više od mjesec dana i hoće da uvede nešto iz Amerike. Zamislite da ode neki Britanac u NFL i kaže 'Mi ovako radimo u Premijer ligi, hajde da promijenimo stvari'. Premalo je vremena ovdje, još nije dokazao ni da može da vodi Čelsi", jasan je Karager.

Odmah poslije toga se uključio bivši francuski napadač i podsjetio na prethodnu glupost vlasnika "plavaca". "Čuo sam i njegovu izjavu da su Mo Salah i Kevin de Brujne igrači iz akademije Čelsija. Čovječe, nauči osnovne stvari o svom klubu, pa onda pričaj. Ja sam igrao te mečeve kada sam bio u Americi i to je tamo normalno", poručio je Anri.

Na kraju se uključio i Mika Ričards, bivši defanzivac Mančester sitija i reprezentacije Engleske. "Šta ako se neko tamo povrijedi, na nebitnom meču kao što je Ol-star. Ne želim da zvučim negativno. Međutim ako hoće da priča o nečemu onda treba da nauči neke stvari, poput izjave o Salahu i De Brujneu. Nemam nikakav problem sa novim idejama, ali moraš da znaš neke činjenice prije nego što kažeš nešto", zaključio je Ričards.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC