• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salah i De Brujne? Pa to su Čelsijevi đaci! Novi gazda kluba se izblamirao - svi mu se smiju zbog najnovije izjave!

Autor Haris Krhalić

Novi vlasnik Čelsija Tod Boli pobrkao dosta stvari o Kevinu De Brujneu i Mohamedu Salahu u Čelsiju, kao i o fudbalskoj taktici.

 Vlasnik Čelsija pobrkao dosta stvari Izvor: Twitter/SALTConference

Novi gazda Čelsija Tod Boli (48) očigledno i dalje mora mnogo da uči o fudbalu, igračima i svom klubu. Američki biznismen obratio se javnosti u utorak i nije pokazao da je mnogo napredovao kada je u pitanju znanje o klubu koji vodi i igračima koji su u njemu ponikli i igrali.

Boli je tako za "Salt" rekao da su poznati igrači Mo Salah i Kevin De Brujne "Čelsijevi đaci", a došli su u London kao uveliko formirani igrači, čiji talenat tada nije iskorišćen na Stamford bridžu. Egipćanin je stigao u London sa 22 godine iz Bazela, a zapravo je ponikao u klubu Al Mukavilun iz svoje zemlje, dok je Belgijanac ponikao u Gentu i iz tog kluba došao u Čelsi 2012, sa 21 godinom.

Boli ipak nije baš sve pogrešno rekao, jer je među "Čelsijeve đake" ubrojao i Tamija Ejbrahama, koji zaista jeste ponikao u Čelsiju a sada je u Romi, kao i Mejsona Maunta i Trevoa Čalobaa, koji je takođe jedan od izdanaka akademije "plavaca".

Ipak, engleski portal "Atletik" otkrio je još jedan detalj iz svlačionice Čelsija, u kojoj je novi gazda jednom prilikom nacrtao bivšem menadžeru Tomasu Tuhelu taktiku "4-4-3", koja je nemoguća jer fudbal igra 11 igrača, a ne 12. Iako je Čelsi demantovao da se to dogodilo, engleski mediji pišu da je to bio jedan od neprijatnih momenata kojima je Tuhel prisustvovao. Boli je u utorak govorio i o njemu:

"Tuhel je ekstremno talentovan i imao je ogromne uspjehe. Naša vizija u klubu je da želimo trenera koji želi da sarađuje sa nama, ali nismo sigurni da je Tomas vidio tu viziju na isti način kao i mi. Nismo dijelili istu viziju", dodao je Amerikanac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC