• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogbin brat uhapšen nakon skandala: Ucjenjivao Pola, tražio milione da ćuti, pa završio iza rešetaka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Matijas Pogba, Polov brat, završio je u zatvoru zbog ucjena. Istraga policije je u toku...

 Matijas-Pogba-brat-Pola-Pogbe-priveden-zbog-ucjenjivanja Izvor: Profimedia

Bura u porodici Pola Pogbe se ne stišava. Njegov rođeni brat Matijas ga je ucjenjivao, prijetio je da će otkriti sve njegove tajne i tražio je da mu plati 13 miliona evra kako bi ćutao. Fudbaler Juventusa je to odbio, a onda su u javnost dospjele informacije da je "plaćao vrača kako bi povrijedio Kilijana Mbapea".

To je izazvalo haos u Francuskoj, čak se i napadač PSŽ-a javio i tražio je objašnjenje svega. Policija je reagovala, pa je tako uhapšen Matijas Pogba, kao i još trojica ljudi koji se sumnjiče da su ucjenjivali Pola i da su pokušali tako da iznude novac. Oni su iza rešetaka, istraga je u toku", prenose svjetski mediji.

"Matijas Pogba je priveden i policija ga ispituje zbog ucjena i prijetnji. Preliminarna istraga je u toku, a spominju se optužbe za ucjenu, kidnapovanje, kriminalnu zavjeru, kao i saradnju sa bandom", navodi britanski "Gardijan" i dodaje da je Pogba za ćutanje u martu platio 100.000 evra, ali da je odbio da isplati višemilionsku sumu kada su uslijedile nove ucjene.

Usljed svih dešavanja, novi saigrač Dušana Vlahovića je u jednoj izjavi priznao da je "plaćao vješticu da baca čini", ali da je to radio zbog sebe, ne da bi naudio nekome. Naveo je da joj je davao novac "kako bi činima zaštitila njega od povreda". S obzirom na to da se povrijedio odmah po dolasku u Torino i da je nedavno operisan, zbog čega bi mogao da propusti Mundijal u Kataru, malo ko vjeruje da je to pravi razlog. Istraga će dati rezultate...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC