• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda vratila svoje dijete: Stanoje ga zvao u Partizan, ali poslije devet godina opet je na Marakani!

Autor Haris Krhalić

Srđan Mijailović se vratio u Crvenu zvezdu, potvrdio je Čukarički

 Srđan Mijailović pojačao Zvezdu Izvor: MN PRESS

Defanzivni vezista Srđan Mijailović (28) je novi igrač Crvene zvezde. Jedan od najboljih defanzivnih veznih igrača u Super ligi Srbije potpisao je ugovor sa aktuelnim prvakom Srbije. Mijailović se vraća u klub u koji je ponikao iz Čukaričkog, u koji je stigao oktobra 2020. godine. U međuvremenu postao je jedan od oslonaca tima, odigrao je 67 mečeva za Brđane, postigao je i dva gola. "Mijailović je momak za primer, zahvalni smo mu na svemu što je pružio za Čukarički u proteklom periodu. Izašli smo mu u susret, momka je veliki zvezdaš, vratio se u svoju kuću i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Mijailović je za dvije godine ostavio dubok trag u Čukaričkog i sa "brđanima" dva puta osvojio treće mjesto na tabeli Superlige Srbije. Prije Čukaričkog Mijailović je nastupao ruski tim Krila Sovjetov i turski Kajzerispor, od 2010. do 2013. bio je član Crvene zvezde. "Odluka da se vratim u srpski fudbal i da dođem u Čukarički je bila najbolja moguća u tom trenutku. Nisam pogriješio, došao sam u sjajno organizovan klub, ostvarili smo dobre rezultate, proveo sam dvije prelijepe godine na Banovom brdu. Zavolio sam sve ljude u klubu, želio bih da im se zahvalim na svemu i nadam se da će Čukarički ostvariti svoje ciljeve u ovoj sezoni. Veliko hvala i Upravi kluba, koja mi je izašla u susret na kraju prelaznog roka", kazao je na oproštaju od bijelo-crnih Srđan Mijailović.

Prošle zime, trener Partizana Aleksandar Stanojević imao je želju da ga dovede u Humsku, ali je Mijailović ostao na Banovom brdu i polusezonu kasnije na novom je početku - u Crvenoj zvezdi. On će se po svemu sudeći priključiti saigračima kada se vrate iz Turske, gdje gostuju Trabzonu u četvrtak.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC