• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto Crvena zvezda loše igra? Mitar Mrkela o problemima crveno-bijelih: Ključ je u trojici igrača

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda izgubila je od Trabzona, a sportski direktor je nakon meča komentarisao i tu utakmicu i aktuelni trenutak tima.

 Mitar Mrkela nakon poraza od Trabzona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda doživjela je još jedan poraz u Evropi, jer je izgubila i od Trabzona, u Turskoj. Poslije utakmice, sportski direktor crveno-bijelih Mitar Mrkela govorio je o tom neuspjehu i o razlozima lošeg rezultata. "Željeli smo danas pobjedu, nismo je ostvarili. Mislim da naši ključni igrači u ovom trenutku nisu u formi, a imamo i povrijeđenog Ivanića, poluspremnog Pešića, Kataija... Sa boljom formom naših najboljih igrača, mislim da bi stvar bila potpuno drugačija", rekao je on novinarima u Turskoj.

Na pitanje da li je aktuelni igrački kadar dovoljan za veće uspjehe u evropskim takmičenjima? Mrkela tvrdi da jeste. "Dovoljan je, rekao sam koji je razlog", kratko je odgovorio i ponovio da ne smatra da je ekipa nespremna, već da ključni igrači u ovom trenutku nisu u formi zbog povreda.

Da može da vrati prelazni rok na početak, da li bi sa saradnicima dovodio druge igrače na "Marakanu"? Mrkela odgovara odrično i uvjerava da crveno-bijeli imaju odličan tim. "Ne, mislim da imamo odličnu ekipu, odlične igrače. Svaki tim bi imao probleme sa problemom koji mi imamo, a koji sam naveo - tri ključna igrača koji iz različitih razloga nisu na nivou na kojem bi trebalo da budu".

Upitam da li je Zvezda u problemu zbog nenadnog odlaska Dejana Stankovića, Mrkela je odgovorio kratko i odrično: "Ne znam kakve veze ima odlazak Dejana Stankovića sa povredama Ivanića, Pešića i Kataija?"

Gelor Kanga ponovo je kiksnuo na Zvezdinoj polovini, izgubio loptu, a fudbaleri Trabzona su to kaznili i dali gol za konačnih 2:0. Na pitanje o kiksevima Gabonca, Mrkela je rekao: "To nije stvar o kojoj bi trebalo sad da pričamo".

Crvena zvezda u posljednjih pet utakmica ostvarila je samo jednu pobjedu, a nastup u Turskoj nije nagovijestio izlazak iz očigledne krize. Narednu utakmicu ekipa Miloša Milojevića odigraće u nedjelju od 17 časova, protiv Napretka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC