• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako je Rikardo promašio Partizanovu evropsku pobjedu: Dijabate kao munja, Gomeš se namjestio, ali... (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Sjajna šansa za Partizan nije pretvorena u gol, pa je crno-bijelima izmakla pobjeda.

 Rikardo Gomeš promašaj protiv Nice Izvor: MN PRESS

Partizan je u drugom kolu Konferencijske lige ostavio fantastičan učinak protiv Nice, ali je na stadionu u Humskoj osvojio samo bod - 1:1. Nakon gola Brajana već poslije 80 sekundi igre, crno-bijelima nije bilo lako da igraju protiv favorizovanog francuskog tima, ali je četa Gordana Petrića uspjela da se izdigne i pruži sjajnu partiju. Možda čak i vrijednu sva tri boda...

A blizu je bilo! Samo da je Rikardo Gomeš, najbolji strijelac u redovima Partizana, imao malo više koncentracije. Igrao se 70. minut meča kada je ubojiti napadač promašio Partizanovu najbolju priliku a pobjedu. Kao meta je po lijevoj strani probio Fuseni Dijabate, a kada se Gomeš priključio napadu nekadašnji krilni fudbaler Lestera ga je uposlio i servirao mu odličnu priliku.

Rikardo Gomeš našao se u srcu kaznenog prostora sa loptom u nogama i čini se dovoljno prostora da se namjesti za udarac. Bio je na oko 12 ili 13 metara udaljenosti, a defanzivci Nice poklonili su mu previše vremena da se pripremi za šut. Ipak, Gomeš je loptu poslao preko gola, gađajući gornji ugao i pokušavajući da izbegne fantastičnog Kaspera Šmajhela. Tako je najbolja prilika Partizana otišla u nepovrat, a crno-bijeli su morali da se zadovolje samo jednim postignutim golom i jednim osvojenim bodom.

Neverovatna prilika za pobedu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Naravno, ekipa je poslije meča bila utučena što nije uspjela da osvoji cijeli plijen, dok je Gordan Petrić na kraju susreta istakao da je svojim fudbalerima rekao da treba samo da uživaju. Pogledajte detalje sa meča Partizana i Nice u Humskoj:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC