• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treba da tugujemo što nismo pobijedili, toliko sam ponosan: Igrači Partizana žale poslije Nice

Autor Haris Krhalić

Igor Vujačić i Slobodan Urošević su složni u ocjeni da je Partizan mogao protiv Nice da osvoji i sva tri boda.

 Igor Vujačič nakon meča sa Nicom Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana odigrali su i drugi put neriješeno u drugom meču u Konferencijskoj ligi ove sezone, pošto su protiv Nice stigli do rezultata 1:1. U meču u kom su gosti iz Francuske poveli već u drugom minutu, crno-bijeli su uspjeli da se izdignu i svojom partijom tokom ostatka utakmice pokažu da su bili bliži trijumfu.

Tako razmišljaju i štoper Partizana Igor Vujačić i kapiten ekipe Slobodan Urošević, koji su na kraju čak mogli i da žale što njihov tim nije uspio da osvoji sva tri boda.

"Ne znam sad da li biste mi vjerovali ako bih rekao da sam ponosan na saigrače i da treba da tugujemo što nismo pobijedili. Pokazali smo mušku i takmičarsku igru, sreća nije bila na našoj strani. Imali su i oni svoje stiuacije, ali nekako sve iz naših grešaka. Ostaje žal za tri boda. Početak meča nam je trenutno najveći problem. Treba da poradimo na tome i nadam se da će u narednom periodu sve ići na bolje svojim tokom", rekao je Vujačić za TV Arenasport.

Kapiten Urošević ističe da je Partizan dobro igrao i da je njegovu ekipu "presekao" rano primljeni gol.

"Stvarali smo šanse, nagrada je došla i imali smo još par izglednih situacija kad nismo postigli drugi gol. Falilo je to da budemo koncentrisaniji u nekim šansama, ovo je Evropa, nećemo imati 15 šansi već samo par. Večeras ih je možda i bilo dosta, ali moramo da ostanemo koncentrisani. Zadovoljni smo svakim segmentom igre osim rezultatom. Vidjeli smo da možemo da se nosimo i zato žalimo za rezultatom. Oni dolaze iz vrlo dobre lige, znamo kakva je Francuska. Nije bilo na taj način razgovora u svlačionici kao u Češkoj, ali na poluvremenu smo pričali da nastavimo, vidjeli smo da smo dobro igrali. Desio se taj prvi gol, namestila se tako situacija, odbila se lopta. Ali smo htjeli da izađemo hrabro i nismo imali šta da izgubimo. Tako je i došla nagrada", rekao je Urošević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC