• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrić u svlačionici stao pred tim: Nemam šta da vam kažem! Partizanov trener poslao igrače da uživaju, pa da sve ponove

Autor Haris Krhalić

Gordan Petrić rekao je da je ključno da njegovi igrači

 Gordan Petrić nakon remija sa Nicom Izvor: TV Arena Screenshot

Partizan je odigrao neriješeno protiv Nice u borbenom i uzbudljvom meču Konferencijske lige u Beogradu, a trener crno-bijelih Gordan Petrić zatražio je poslije meča od igrača da igraju svaki meč kao protiv francuskog kluba.

"Nema potrebe da ja dajem ocjene, igrači znaju tačno kako su odigrali, ali ovo je još jedan dodatni motiv. Treba da uživaju večeras u pruženoj partiji, ali sutra je već novi dan, teška utakmica protiv Radnika je u nedjelju, putovanje je, brzo se igra... Rekao sam im na poluvremenu da nastave i da nemam šta da im kažem na osnovu prvog poluvremena, to su poslušali, mislim da smo bili bliži pobjedi - to je to", rekao je Petrić za TV Arena sport.

Trener crno-bijelih nekoliko puta je naglasio da je za njega ključna riječ: "Ponavljanje". "Očigledno se vidi napredak kod momaka, ali treba da se ponavljaš stalno, da večeras uživaju, pa da se ponavljaju. Ako uđu u to, onda ulaze u neki profesionalizam", dodao je šef struke tima iz Humske.

Partizanovog ofanzivca Fusenija Dijabatea kod gola za 1:1 i velikog promašaja Rikarda Gomeša u šansi za 2:1, Petrić je govorio i o rano primljenom golu - već u 2. minutu utakmice. "Jeste dekoncentracija, tri puta smo davali čistu loptu, ekipa kao što je Nica to kažnjava, ali rekao sam im da nastave guraju loptu na pravi način", dodao je Petrić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC