• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogbin brat ostaje u zatvoru - podignuta optužnica protiv Matijasa: Ucjenjivao Pola i izmislio otmicu, ali ima alibi?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Francuski fudbaler bio je žrtva bande, a ispostavlja se da je u njoj bio i njegov rođeni brat.

 Matijas Pogba ostaje u zatvoru Izvor: Profimedia

Nastavlja se saga oko Pola Pogbe! Rođeni brat fudbalera Juventusa i četvorica njegovih pomoćnika suočiće se sa optužbama za iznudu novca i ucjenjivanje francuskog reprezentativca, a nakon što je podignuta optužnica svoj petorici određen je pritvor. Tako će Matijas i njegovi saradnici ostati iza rešetaka dok ovaj postupak traje, a njegov epilog za sada je teško predvidjeti.

Podsjećamo, oni se terete da su od Pola Pogbe pokušali da iznude ogroman novac otkrivanjem detalja iz njegovog privatnog života. Tako je Matijas Pogba u javnosti pričao o tome da je Pol loš čovjek, a pomenuo je i plaćanje vrača koji je trebalo da povrijedi Kilijana Mbapea. Te navode sud će ispitivati u narednom periodu, dok petorica muškaraca starosti između 27 i 36 godina budu u pritvoru.

"Uložićemo žalbu na ovu odluku. Moj klijent nema veze sa kriminalnom grupom, ne razumijemo odluku suda da ga zadrži u pritvoru. Posebno zbog toga što on ima alibi", rekao je advokat Matijasa Pogbe nakon podizanja optužnice protiv francuskog fudbalera koji nije uspio da napravi karijeru poput brata.

Umjesto toga odlučio je da ucjenjuje Pola. Tako je on 20. marta ove godine bio žrtva otmice tokom koje su mu nepoznati napadači upali u stan i kidnapovali ga, da bi od Pola Pogbe tražili 13.000.000 evra za otkup. Frncuski reprezentativac isplatio je 100.000 evra kako se njegovom rođenom bratu ništa ne bi desilo, a zatim je klupko počelo da se odmotava. Danas se vjeruje da je Matijas bio glumac u dogovorenoj akciji, a da je novac kasnije podijelio sa "otmičarima".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC